kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Andıça karşı ilk destek o gün tribünlerden geldi

ECEVİT KILIÇ
ECEVİT KILIÇ
* Tribünlerle ilişkiniz nasıl? Gururlanıyorlar, "aramızdasın" diyorlar. Ben de "Bu ne biçim laf, tabii ki burada olacağım" diyorum. İlk Fenerbahçe maçını izlediğim zaman Aziz Yıldırım daha doğmamıştı. nBildiğim kadarıyla 28 Şubat sürecinde size ilk destek tribünlerden geldi... Andıç olayı bir insanın ömründe karşılaşabileceği en yıkıcı iftiralardan biriydi. Bu iftira pazar günkü gazetelerde çıktı, üstelik kendi gazetemden de manşetten verildi. Buna rağmen o gün maça gittim. İnsanlar bu andıç nedeniyle şüpheyle bakıyorlardı. Ama o gün tribünden bana destek geldi, sahip çıktılar. Fener'e bağlılığım daha da arttı.

* Takımın yenilmesi sizde tahribat yaratıyor mu? Derbi maçların tahripkâr etkisinden hâlâ kendimi kurtarmış değilim. Ki son üç yıllık geçmişimiz gerek Beşiktaş gerek Galatasaray karşısında mükemmel. Derbi kavramıyla kişiliğimiz oluştuğu için yenildiğimiz zaman ciddi etkiliyor.

* Chelsea galibiyetini bekliyor muydunuz? Sonuçta Avrupa'nın 8 takımından ikisi kapışıyor. Ya 4 ya da 8 takımından biri olacak. Galibiyete yüzde 30 şans veriyordum. İngiltere'ye ise yüzde 51 eleme şansımız var duygusuyla gidiyorum.