kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Öldürülen polis memuru Özkan Koşan’ın babası dün yapılan cenaze töreninde fenalık geçirdi.

Polisi, âşığının abisi öldürüp çöplüğe attı

Enis YILDIRIM ANKARA
Ankara'da bir polis memurunun, sevgilisinin ağabeyi tarafından başından vurularak öldürüldüğü ve cesedinin Mamak çöplüğüne atıldığı iddia edildi..
Başkentte Çevik Kuvvet'te görev yapan polis memuru Özkan Koşan, bir süre önce Tutku A. adlı kadınla tanıştı. Evli olan kadın eşinden boşanıp Koşan ile evlenmeye söz verdi. Bir ay süren ilişki sonunda polis memuru Koşan sevdiği kadını önceki gün Ankara'nın Akdere semtinde bir erkekle gördü. Sevgilisine, "Kim bu adam" diye soran Koşan, "Bir daha bununla gezmeyeceksin" diye uyardı. Polis memuru bu sırada sevdiği kadının yanındaki kişinin aracına bindi. Koşan'ın kaybolduğunu anlayan meslektaşları kendisini aramaya başladı. Bir ihbar üzerine Mamak çöplüğüne giden polis, 2 yıllık polis memuru Koşan'ın cesedini buldu. Polis zanlılara kısa sürede ulaştı. Başından iki kurşunla öldürülen polisin beylik silahı kadının evinde bulundu.

SORGUDA İTİRAF
Ali A. ifadesinde "Kardeşimi benden kıskanınca aramızda tartışma çıktı. Bu sırada Özkan silahını çekti. Aramızda boğuşma başladı. Silah patlayınca kanlar içinde kaldı. Biz de korktuk ve cesedini çöplüğün yakınına attık" dedi. Tutku A.'nın ise "Ali'nin kardeşim olduğunu anlatamadım" dediği öğrenildi. Kadınla birlikte ağabeyi Ali A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.