kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Nisan 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Michalis Kutzakiozis

'Yabancı damat' ifade verip gitti

Nilgün KAYA / SABAH
Türk kızıyla evlenirken olay çıkaran Yunan subayı, gelinin evini basmaktan gözaltına alındı. İfadesi alınan damat Midilli'ye gitti..
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Yunan subay Michalis Kutzakiozis, Türk kızı Seval Kelebik'le olaylı biten nikahının ardından, genç kadının evini bastı. Tuvalete kaçan genç kadının üzerinden kapıyı kilitleyip çantasını karıştırdı. Yunanlı damat, annesinin rahatsızlandığını duyarak otele gelen Seval Kelebik'e saldırmak da istedi ve saçını çekti. Gözaltına alınan Yunan damat, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. Kutzakiozis, dün saat 17.00 feribotuyla Ayvalık'tan Midilli'ye gitti. Şokta olan Seval Kelebik, "Babasının Türkler tarafından öldürüldüğü iddiası da yalan" dedi. Seval Kelebik, nikâh anına kadar kendisine çok iyi davranan Michalis Kutzakiozis'in çılgın saldırılarıyla karşılaştığını söyledi. Kutzakiozis'in kendisini takip edip evine kadar geldiğini anlatan Kelebik, "Kapıyı ısrarla çalınca annem açtı. Eve girip rezalet çıkardı. Tuvalete kaçınca kapıyı üzerimden kilitledi. Çantamı karıştırıp yırtmış. Kızımın sağlık karnesini, benim bazı evraklarımla 100 YTL parayı, cep telefonumu alıp evi terk etmiş" dedi.

'YALAN SÖYLÜYOR'
Kutzakiozis'in, babasının Türkler tarafından öldürüldüğü iddiasının yalan olduğunu belirten Seval Kelebik, cuma günü olaylı nikâhtan sonra, saat 23.30'da bir arkadaşının eve gelip, Kutzakiozis'in annesinin otelde rahatsızlandığını aktarması üzerine, yardımcı olmak için giderken yine saldırıya uğradığını söyledi. Kelebik, "Michalis otelin önünde bana saldırmak istedi. Kaçarken saçımı çekti. Elinden kurtulup kaçtım" dedi.
Haberin fotoğrafları