kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Tulum Hayri son yolculuğuna uğurlandı

Yeni Haber
Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden "Hababam Sınıfı" oyuncularından "Tulum Hayri" lakaplı Aziz Cem Gürdap (50), son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatı boyunca vefasızlıkltan yakınan Gürdap'ın cenazesinde de, sanat camiasından çok az sayıda kişinin katılması dikkat çekti. Gürdap'ın rol arkadaşları Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıkan ve Bacaksız Lakaplı Tuncay Akça vefasızlıktan yakınırken, damadı Gökhan Ersiz'de çağırdıkları ambulansın bir türlü gelmemesinden şikayet etti.
Evinde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden "Hababam Sınıfı" oyuncularından "Tulum Hayri" lakaplı Aziz Cem Gürdap, son yolculuğuna uğurlandı. Gürdal'ın cenaze namazı Pendik Çarşı Camii'nde kılındı. Namaza, eşi Kamile Beyhan Gürdap, kızı Burcu Gürdap, damadı Gökhan Ersiz, Hababam Sınıfı oyuncularından Bacaksız lakaplı Tuncay Akça, Hayta İsmail Lakaplı Ahmet Arıkan, tiyatro sanatçısı Hamit Haskaba ve yakınları katıldı. Cenaze namazı öncesinde Cem Gürdap'ın eşi Beyhan Gürdap ve damadı Gökhan Gürdap göz yaşları içinde kalırken, Kızı Burcu Gürdap'da babasının tabutuna sarılarak uzun süre ağladı. Aziz Cem Gürdap'ın acılı ailesini yakınları güçlükle sakinleştirdi. Ayakta durmakta güçlük çektiği gözlenen acılı eş Kamile Beyhan Gürdap, yakınlarının yardımı ile güçlükle ayakta durabildi. Yaşamı boyunca vefasızlıktan yakınan Aziz Cem Gürdap'ın cenazesine de sanat camiasından katılım çok azdı.

"VEFASIZLIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL"

Tulum Hayri'nin hayatı boyunca vefasızlık gördüğünü söyleyen rol arkadaşı Bacaksız lakaplı Tuncay Akça, "Bu vefasızlıktan başka birşey değil. Tabi geldik gideceğiz. Bu bedeni Allah nasıl verdiyse, öyle de alacak. Tabutun üzerinde bile yazıyıor. 'Elbet bir gün insanoğlu ölümü tadacaktır.' diye. Herkes ölecek. Ama biraz insana yaşarken onur vermek lazım. Beraber çok iş yaptık. Gerçek sinema salonu sanatçılarına hiçbir zaman emeklilik hakkı vermiyorlar." ifadelerini kullandı.

Ambulansa 10 kere telefon etmelerine rağmen gelmediğini söyleyen damat Gökhan Ersiz ise, "Ambulansa 10 kere telefon açtık. 'Yolda geliyor' dediler ama bir türlü gelmedi. 'Biz de başka ambulans yok mu?' dedik. 'Yok başka ambulans, hepsi kazaya gitti.' dediler. 2 saat ambulans bekledik. Kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bir müdahale yapamadık ilk anda. Bunun sonucunda da Allah'ın rahmetine kavuştu. " ifadelerini kullandı.

Aziz Cem Gürdap'ın çok erken yaşta öldüğünü dile getiren Hayta İsmail Lakaplı Ahmet Arıkan ise, "Allah'ın taktir ettiği bir olay. Bana göre genç bir yaşta öldü. Uğursuzluk demeyeyim de Hababam sınıfında Domdom Ali, Tulum Hayri, yönetmenimiz Ertem Eğilmez, gibi arkadaşlarımız çok erken öldü. Bunlar ölmeseydi Hababam Sınıfı devam edebilirdi. " şeklinde konuştu.

Gürdap'ın cenazesi kılınan namazın ardından omuzalara alınarak cenaze aracına yerleştirildi. Gürdap'ın cenazesi daha sonra Pendik Şeyhli Mezarlığı'na defnedildi.