kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÇOCUK SANIKTAN... Ö.S.'nin şikâyeti üzerine gözaltına alınan Ahmet T.'nin kendi isteğiyle yapılan DNA testinde doğan çocuğun yüzde 99.9 sanıktan olduğu ortaya çıktı.

'Halamın kızı oynaktır'

İlhan DEMİRCİOĞLU / MERKEZ
Samsun'da 17 yaşındaki kıza tecavüz edip, hamile bıraktığı iddia edilen sanık Ahmet T.'nin eşi, halasının kızı olan Ö.S.'yi suçlayıp "Kızın gönlüyle olmuştur" dedi..
Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, akrabasının kızı Ö.S'ye (17) ormanlık alanda silah zoruyla tecavüz edip hamile bıraktığı öne sürülen evli ve 2 çocuk babası Ahmet T.'nin (36) yargılanmasına dün devam edildi. Samsun merkeze bağlı Alibeyli köyünde ailesiyle birlikte yaşayan Ö.S. yaklaşık 1.5 yıl önce akrabası Ahmet T. (36) ile birlikte kent merkezindeki kuaföre gitmek üzere yola çıktı. İddiaya göre Ahmet T., otomobili köy yolundaki ormanlık alana çekerek, burada genç kızın başına tabanca dayayıp tehdit ederek tecavüz etti. Olaydan sonra hamile kalan Ö.S., İstanbul'daki yakınlarının yanına giderek bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Sonra Samsun'a dönen genç kız, Ahmet T.'den şikâyetçi oldu.

"EŞİME KUR YAPIYORDU"
Hakkında 10 yıla kadar hapis cezası istenen ve tutuksuz yargılanan sanık Ahmet T., "Sadece seviştik. Bu da kendi rızasıyla oldu. Bir kere kendi evlerinde, bir kere de benim arkadaşımın evinde seviştik. Zorla hiçbir şey yapmadım. Nasıl hamile kaldı bilmiyorum" diye konuştu. Duruşmaya katılan sanık Ahmet T.'nin eşi Ayla T. (34) ise DNA testi sonucu gelince olanlara inandığını söyleyerek, "Olmuşsa da kızın gönlüyle olmuştur. Ö.S. halamın kızıdır. Kendisi oldukça rahat hareket eden, oynak bir tiptir. Benim yanımda bile eşime kur yapıyordu" dedi.

SİLAH ZORUYLA TECAVÜZ
Ö.S. ise daha önceki ifadesini tekrarlayarak, "İkisi de yalan söylüyor. Köyden şehir merkezindeki kuaföre gidecektim. Kendisi beni götürebileceğini söyledi. Köy yolunda arabayı ıssız bir yere çekip, başıma silah dayayıp tecavüz etti. 2 gün sonrada ailem tarlada olduğu bir sırada eve geldi ve bana bir kez daha tecavüz etti. Hamile kaldım. Bana ve çocuğa sahip çıkmayacağını söyleyince şikâyetçi oldum" dedi.
Haberin fotoğrafları