kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Mevlüt Akgün 8 kilo verip, saç ektirdi ve lazerle gözlüğü attı.
Meclis güzelleştirdi
ANKARA
Yeni Aktüel 8 ay sonra yapılacak seçime hazırlanan vekillerin bazılarında TBMM'ye geldikleri ilk güne göre görülen büyük değişimi haber yaptı..
Ülke gündeminde cumhurbaşkanlığı seçimi var ama milletvekillerinin bir gözü de sekiz ay sonra yapılacak genel seçimlerde. Öyle ki, estetik kaygılarla oluşan imaj yenileme çalışmaları şimdiden başladı. Saç ektirme, zayıflama, gençleşme, güzelleşme amaçlı bir imaj çalışması bu... Hangi milletvekili bu konuda ne yapıyor sorusunun yanıtını Yeni Aktüel dergisi TBMM kulislerinde aradı. Üç kez saç ektiren, lazerle gözlükten kurtulan, bıyığını kesen ve son üç ayda 8 kilo veren AKP Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün (41), milletvekilleri arasında ciddi bir rekabet olduğunu belirterek, "Seçmenin oyunu almak için çok yönlü çalışmalar var. En önemli hazırlık kilolarda. Ben de kırmızı eti, tatlıyı, ekmeği bıraktım. Çaya şeker atmıyorum. Az yemek yiyorum. Spora başladım." diye konuştu. Akgün, kendi saç operasyonundan sonra AKP'den altı-yedi milletvekilini doktora götürdüğünü belirtiyor. CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen de saç ektiren vekillerden. Sadece arkadaki saçlarını öne ektirdiğini söyleyen Sevigen, kendi gibi saç ektiren CHP'li vekillerin olduğunu ama bu konuda daha tutucu olduklarını söylüyor. Sevigen'in genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmasının sırrı ise, tıraş sonrası kullandığı havyar özlü nemlendirici krem.

14 KİLO VERDİ
AKP Adana Milletvekili Ayhan Zeynep Tekin Börü, her şeyde doğallıktan yana. Bu nedenle estetik çalışmalardan uzak duruyor. Ama kilosuna çok dikkat ediyor. 14 kilo vermiş son aylarda. Börü, "Buzdolabının üstünde şişman fotoğrafım var, görünce dolabı kapıyorum hemen. Bütün elbiselerimi daralttım. Alırken de bir-iki beden daha küçük alıyorum. Sağlıklı beslenmek yaşam biçimim oldu artık" diyor. Başbakan Danışmanı Egemen Bağış da saç ektirdi ve yaklaşık 20 kilo verdi.
Haberin fotoğrafları