kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Nisan 2007, Perşembe
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
BİR GÜNLÜK EK GÖZALTI.... Gülsen Ö. (28), sevgilisi olduğu belirtilen Orkun Altınöz ve bavulun yerleştirildiği aracın sahibi Derviş Tümüklü (27) sağlık kontrolünden geçirildi. Bir gün ek gözaltı süresi alınan 3 kişi emniyete geri götürüldü.
Bavul cinayetinden aşk üçgeni çıktı
Deniz KARA / MERKEZ
Avukat Uğur Özdemir cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Gülsen Ö.'nün hem avukatla, hem de suç ortağı olduğu öne sürülen Orkun Altınöz'le aşk yaşadığı iddia edildi..
Mersin'de öldürüldükten sonra bavulda taşınmak istenen avukat Uğur Özdemir'in katil zanlısı olarak gözaltına alınan Gülsen Ö.'nün hem evli olan avukatla, hem de Orkun Altınöz'le ilişkisi olduğu öne sürüldü. Ö'nün Mersin'deki sevgilisiyle evlenmek istediği için, buna engel olarak gördüğü avukat Özdemir'i öldürdüğü iddia edildi. Gülsen Ö.'nün ifadesinde "2 Nisan'da görüştük, ayrıldık. Olay günü akşam geldi, içkiliydi. Bana zorla sahip olmaya çalıştı. Sonra sızınca başına poşet geçirip fularla boğup öldürdüm" dediği ileri sürülmüştü. Genç kadının, avukat Uğur Özdemir'den zaman zaman maddi destek aldığını söylediği de belirtildi.

GÖZALTINA ALINIP BIRAKILMIŞ
Cinayeti itiraf ettiği öğrenilen Gülsen Ö.'nün, yakalanmasından bir gün önce gözaltına alındığı ortaya çıktı. Kayıp avukat Özdemir'in ailesinin verdiği bilgiler nedeniyle gözaltına alınan Ö.'nün ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Kocasından şiddet gördüğü için boşanma davası açtığını, Mersin'e yerleşip 2 yıldır burada yaşadığını belirten Ö.'nün "Maddi sıkıntım olduğunda Uğur'dan para istiyordum, birkaç kez gönderdi" dediği öğrenildi. Avukat Özdemir memleketi Aksaray'da toprağa verildi.
Haberin fotoğrafları