kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sevcan'ı müzik hayata bağladı

Yetiştirme yurdundan bir yıldız doğuyor. 2 yaşında terk edilen Sevcan Gül, sesi ve yorumuyla ümit vaad ediyor
Sevcan Gül ve kendisinden bir yaş büyük ağabeyi Serkan Gül, yuvaya verildiklerinde biri 2, diğeri 1 yaşındaydı. Annelerini hiç tanımadılar, babaları ise bir başkasıyla evliydi...

Sevcan Gül, bugün 21 yaşında. Halen Bahçelievler'deki Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı olan Atatürk Kız Yetiştirme Yurdun'da kalıyor ve burs kazandığı Akademi İstanbul'da şan eğitimi alıyor. Festivallerde, okullarda şarkı söylüyor.

"Müzik konusunda kendime güveniyorum" diyen Sevcan, desteklenmek istiyor. Sevcan, 3 kız arkadaşıyla birlikte yurtta orkestra da kurmuş. Selda Bağcan'ın ağabeyi Sertel Bağcan da yardım etmiş grubun oluşmasına.

SEZEN AKSU HAYRANI
Sevcan Gül, hem bateri çalmış, hem de solist olarak yer almış grupta. Birçok yerde konserler vermişler. Sertel Bağcan'ın da girişimiyle kaset çıkartmaya hazırlanıyorlarmış ancak önce deprem, sonra kriz engel olmuş onlara.

Sevcan Gül'ün arkadaşları memur olarak iş hayatına atılınca grup dağılmış. Daha çok pop söylemeyi seven ve bu konuda kendisine güvendiğinin sık sık altını çizen Sevcan Gül, Sezen Aksu ve şarkılarının hayranı. Program yaptığı yerlerde Sezen Aksu şarkılarını söylüyor... Sevcan Gül'ün kendisinden bir yaş büyük ağabeyi Serkan Gül de, şimdi Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde memur olarak görev yapıyor. O da, kendi çabalarıyla bağlama çalmayı öğrenmiş. Zaman zaman kardeşler bazı programlara birlikte çıkıyor.

Nebahat KOÇ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır