kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Anketten soygun çıktı

İçme suları hakkında anket yaptıklarını belirterek bir eve giren karı-koca, ev sahibesini bağlayıp para ve mücevherlerini çaldı
Kahramanmaraş'ta parasız kalınca kendilerine anketçi süsü verip gasp yapan Çiğdem Çetinkaya (22) ve Çetin Çetinkaya (28) çifti yakalandı. Olay dün sabah saatlerinde meydana geldi. İnönü Bulvarı Mis Apartmanı'nın 4. katında oturan Nazmiye Arpasatan'ın kapısı çalan genç çift, içme suları konusunda anket yaptıklarını belirterek içeri girmek için izin istedi. Nazmiye Arpasatan, kabul edince eve giren karı-koca, bir bardak su istedi.

PLANI KARISI YAPMIŞ
Arpasatan'ın peşinden giden Çetin Çetinkaya, kadının ağzını koli bandıyla kapatıp el ve ayaklarını bağladı. Evden 3 bilezik, 2 kolye, 2 yüzük ile 12.5 milyar lira parayı alan gaspçı çift, tam evden çıkarken kapı çaldı. Gelen kapıcıydı. Uzun süre kapı açılmayınca kapıcı zili çalmaktan vazgeçip gitti. Bunun üzerine karı-koca yanlarında getirdikleri kar maskelerini takıp merdivenlerden inmeye başladı. Bu sırada ağzındaki koli bandını sıyırmayı başaran Nazmiye Arpasatan, sürünerek geldiği balkondan yardım istedi. Gaspçı çift, çığlıkları duyunca kaçmaya başladı. Olayı haber alan polis, verilen eşkal üzerine karı-kocayı 20 dakika sonra yakaladı. Çetin Çetinkaya, gasp fikrini eşinin verdiğini belirterek "Kar maskesi ve diğer mazemeleri de o temin etti" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır