kapat
30.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

ATV muhabirine SP'li dayağı

Erbakan'ın gittiği Kağıthane'de SP'li Belediye Meclis Üyesi gazeteci Mehveş Koçak'ı yumrukladı
Siyasi yasaklı Necmettin Erbakan'ın İstanbul'da katıldığı açılışta bir gazeteci, Saadet Partili (SP) bir üyenin saldırısına uğradı. Kağıthane'deki açılışta SP Belediye Meclis üyesi Hasan Ranalıoğlu, atv muhabiri Mehveş Koçak'ı yumrukladı.

Kağıthane Belediyesi tarafından yaptırılan ve Belediye Başkanı Arif Calban'ın kendi ismini verdiği kültür merkezinin açılışına Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'la kapatılan Refah Partisi'nin lideri Necmettin Erbakan da katıldı.

Erbakan ve Kutan'ın törenin yapılacağı salona yöneldiği sırada gönüllü koruma gibi davranan bir kişi, kameraların tripotlarını (ayaklarını) iterek muhabirlere "Bunları buradan kaldırın" diye bağırdı.

TEHDİT EDİP VURDU
Bunun üzerine ATV muhabiri Mehveş Koçak, "Ne yapıyorsunuz, biraz dikkat edin" sözleriyle uyarıda bulununca yakasında SP parti rozeti taşıyan Kağıthane Belediyesi Meclis üyesi Hasan Ranalıoğlu olduğu ileri sürelen kişi aniden dönerek birkaç kişiyi itip sol eliyle Mehveş Koçak'ın yüzüne yumruğunu indirdi.

"Senin saçını başını yolarım, ayaklarını kırarım" diyerek tehditler savuran saldırgan partili korumalar tarafından hızla uzaklaştırılarak kaybedildi. Bu sırada kendilerine ayrılan yerlerine oturan Necmettin Erbakan ve Recai Kutan olayı sadece izlemeyi ve sessiz kalmayı tercih ettiler.

Nejdet ÇOKAN Ğ Yusuf DEMİR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır