kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Onlarsız adım atmıyorlar!
Özel asistanlar; sanatçıların yapacakları tüm işlerin planlayıcısı, programcısı kimi zaman gidecekleri yemekteki partnerleri, kuliste veya kamera arkasında elleri kolları, hatta belki de en yakın dostları ve sırdaşları. Peki kim bu asistanlar ve bir başka insanın hayatına endeksli nasıl yaşıyorlar? Sorduk, anlattılar...
Tüm Metin

  'Reha'yı Allah çarptı asası ben oldum'
Reha Muhtar'ı herkes eleştirdi ama yine de programına çıkmaktan kendini alıkoyamadı. Hatta stüdyodaki izleyiciler bile kızdıkları bazı tavırlarına yanıt veremedi. Ama geçtiğimiz hafta ruhbilimci mi dersiniz, medyum mu, yoksa falcı mı biri çıktı ve...
Tüm Metin

  Terbiyeci görücüde
Osman Hamdi'nin 'Kaplumbağa Terbiyecisi' tablosunun da bulunduğu, İktisat Bankası koleksiyonu, 27 Ocak'ta Antik AŞ aracılığıyla satışa çıkıyor. Tablonun açılış fiyatı 1 milyon dolar, eksperler ise 3 milyon dolara kadar değer biçiyor! Müzayedeyi düzenleyecek olan Antik A.Ş, son günlerde yaptığı müzayede ve satışlarla ilgi çekiyor:
Tüm Metin

  'A acayip' bir anaokulu
Aslında "acayiplik", daha kapıda başlıyor. Çünkü bu kreş, Türkiye'de alışılmış olunduğu üzere, dört katlı bir villada değil, küçük bir apartman dairesinde. İçeri girdiğinizde çocuklar sizi kucaklayarak selamlıyor. Sabah yogasında yakaladığımız çocukların konsantrasyonları bozuluyor biraz, ama hemen ardından "güneşe selam" vermeye devam ediyorlar...
Tüm Metin

  'Unutmadığım için affederim'
Modern hayatın en temel sorunu, sarhoşluk çağrısıdır. Buna karşı çıkmalıyız. Ben ancak ayık kafayla gerçekten hayatın tadının çıkartılabileceğini düşünüyorum * 46 yaşındasın. "Aşk yazarı" ve spor yorumcusu olarak ünlendin ama kim olduğunu bilmiyoruz. İstanbul Üniversitesi'nde sosyoloji okudun.
Tüm Metin

  Kaybederken gol atmak!
Kaybetmeyi ne kadar göze alırsınız? Ya da kaybetmeyi göze almayı bilir misiniz? Bana gelen mailleri biriktirdim. Yazdığım konulara gelen eleştiriler, öneriler bir yana, bana en çok kalbi kırıklar, sevdiğini kaybedenler, karşılıksız aşıkların yazdığını tespit ettim. Birden herkese "Git ve Al"diye mesaj göndermek istedim.
Tüm Metin

  İçinizdeki çocuk kaç yaşında
Klasik sözdür: "Herkesin içinde bir çocuk var." Peki hiç düşündünüz mü; siz büyüyor ya da yaşlanıyorsunuz... Ya içinizdeki çocuk? Sizinle beraber mi geliyor? Belki de direniyor büyümeye. Ya da siz büyümeye direniyor olabilirsiniz. Kimbilir sizden çok önce de büyümüş olabilir. Testi yapın, içinizdeki çocuğun kaç yaşında olduğunu görün...
Tüm Metin

  Deliyürek daha ne ister
Deli Yürek-Bumerang Cehennemi vizyona gireli iki gün oldu ama gündeme bomba gibi düştü... Kimine göre film Gaffar Okkan'lı duygu sömürüsü yapıyor, kimine göre ise silahlar fazla ön planda. Deli Yürek'in oyuncularına ve yönetmenine filmin tartışılan yönlerini sorduk.
Tüm Metin

  Hayalinde müzikal var
Derya Alabora, Türkiye'de pek çok önemli sinema filmine imza atmış bir isim. Alabora, "Masumiyet"teki performansıyla kariyerine bir de ödül eklemişti. Aslında onun başarısı bir sır değil: Sanatçı bir aile, doğru yönlendirme ve kabiliyetle birleşince ortaya unutulmayacak "karakter"ler çıkmış.
Tüm Metin

  Belek'te bir cennet
Antalya'nın 30 kilometre doğusundaki Belek'te bulunan Hotel Sillyum 2000, değişik tatil alternatifleri ile turistleri çekiyor. Golf turizmi, dört konferans salonu, plajı, havuzları ve değişik eğlence programlarıyla yoğun bir yaz programı geçiren otel, kış mevsimine özel programıyla da tercih ediliyor.
Tüm Metin

  Zuzaylı Türkler!
MIR Uzay Merkezi, Şubat ayında turizme açılması ile dünyanın birçok ülkesinde büyük ilgi görmüş. Türklerin MIR'e gidişleri ise Tura Turizm Operasyon Müdürü Arif Bilengil sayesinde gerçekleşmiş. Senenin altı ayı Rusya'da yaşayan Bilengil, Türkiye'den MIR'e turist getirmek için gereken izni almış.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır