kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Belek'te bir cennet

Antalya Belek'teki Hotel Sillyum 2000, değişik tatil alternatifleriyle tatilcilerin yeni gözdesi. Golf turistini de çeken otel, bayrama özel paket programlarını da çoktan hazırladı

Antalya'nın 30 kilometre doğusundaki Belek'te bulunan Hotel Sillyum 2000, değişik tatil alternatifleri ile turistleri çekiyor. Golf turizmi, dört konferans salonu, plajı, havuzları ve değişik eğlence programlarıyla yoğun bir yaz programı geçiren otel, kış mevsimine özel programıyla da tercih ediliyor. Golf merkezi olan Belek'te müşterilerine hem golf organizasyonları, hem kongre, hem de deniz ve güneşle tatili bir arada sunan otelin, özürlü odası da bulunan toplam 502 yatak kapasitesi var.

KONGRE TURİZMİ
Resort kategorisindeki yok yok olan otelin yetkilileri, yüzde 100 dolulukla kapadıkları yaz sezonunun ardından şu değerlendirmeyi yapıyor: "Henüz yeni bir otel, ancak konumu ve tesisin kalitesi geleni bir daha çekiyor. Golf sporu için özel grupları getiriyoruz, önümüzdeki yıl için de anlaşmaları yapmaya başladık. Keza kışın futbol kulüpleri de burayı seçiyor, bir antrenman sahamız mevcut, ayrıca bölgedeki diğer sahalardan da faydalanıyoruz. En önemlisi ise 670 kişi kapasiteli dört adet konferans salonumuz. Sezon dışında kış aylarında aynı anda dört kongreyi gerçekleştirecek imkanlara sahibiz. Ve önümüzdeki yıl için kongre takvimini hazırladık bile. 12 ay boyunca tam kapasite ile hizmetteyiz."

BAYRAM PROGRAMI
Hotel Sillyum, tatilcilere sunduğu bayram programıyla da dikkat çekiyor. Bayramda gündüz ve gece animasyonu ile yetişkinlere, mini kulübü ile çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatılmasının amaçlandığı hotelde özel şovlar da var. Türk gecesi, Yoga grubu gibi etkinliklerin yapılacağı hotelde akşamları canlı müzik de olacak. Her şeyin dahil olduğu otelde kişi başı günlük ücret 49.900.000 lira olarak belirlendi. Fiyatlara, sabah, öğle ve akşam açık büfe; gün boyu bar ve restoranlarda limitsiz yerli içkiler, snack ve gece çorbası dahil.

ÖMER MAZİ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır