kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

DÖRT KOLDAN VURGUN VAR

İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği Başmüfettiş Rıdvan Bayram raporunda İGDAŞ'taki vurgun çarkını ayrıntılarıyla anlattı... İşte şeytanın bile aklına gelmeyecek soygun yöntemleri. İGDAŞ boru döşemek için toplam 252 ihale yaptı. Bu ihalelerin toplam bedeli 132 milyon 732 bin dolar oldu. Birim fiyatlar, yaklaşık yüzde 50 fazla tutuldu, İGDAŞ'tan 100 trilyon lira fazla para çıktı. Ve bu farkı gizlemek için bakın ne oyunlar çevrildi... Vurguna kılıf hazırlamak için İstanbul'u Anadolu, İstanbul ve Beyoğlu diye üçe ayırıp, "Bölgesel Zorluk Zammı" adı altında bir soygun çarkı kurdular. Bu şeytani tezgahla, yandaş müteahhitlere, iş yaptığı bölgeye göre yüzde 35'e varan oranda fazla ödeme yapıldı.
Tüm metin

Onlarsız adım atmıyorlar!
Özel asistanlar; sanatçıların yapacakları tüm işlerin planlayıcısı, programcısı kimi zaman gidecekleri yemekteki partnerleri, kuliste veya kamera arkasında elleri kolları, hatta belki de en yakın dostları ve sırdaşları. Peki kim bu asistanlar ve bir başka insanın hayatına endeksli nasıl yaşıyorlar? Sorduk, anlattılar...
SON DAKİKA'DA

Yasak aşk banyoda bitti
İstanbul Halkalı'da evli bir pilotla hostes sevgilisi tüpgazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. MNG Havayolları pilotlarından Bekir Sami Öz (38) evli olmasına rağmen uzun süredir hostes Emel Özmen (27) ile birlikte yaşıyordu. Bekir Öz dün iş çıkışında yasak aşkı Emel Özmen'le buluştu.
TÜRKİYE'DE

Saniyelik rekabet
Türkiye'nin dördüncü GSM operatörü Aycell ticari faaliyetine dün başladı. Erişim kodu 0505 olan Türk Telekom'un GSM operatörü Aycell, 2002'de 2 milyon abone hedefliyor. Şimdilik Türkiye nüfusunun yüzde 40'ını içeren ve abone potansiyelinin yüksek olduğu İstanbul...
EKONOMİ'DE

Atina'nın inadı AB'yi çıldırtı
Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Laeken semtinde başlayan 2 günlük Avrupa Birliği zirve toplantısının ilk günü Yunanistan yüzünden istenildiği gibi sonuçlanmadı. AB Dönem Başkanı Belçika, üye ülkelerin AB ordusu ve Avrupa Acil Müdahale Gücü'nü Laeken'de deklare etmesini istiyordu.
DÜNYA'DA

Yılmaz ANAP'lıları KİT'lerden çekiyor
Kazdıkça pislik fışkırıyor' derler ya İGDAŞ da aynen öyle. Müfettiş raporları, devletin üst kademelerindeki yetkililer gibi beni de şaşkına çeviriyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Rıdvan Bayram'ın hazırladığı rapor ulaştı elime.
POLİTİKA'DA

Hasta ayağa kalktı
Daha 2 hafta öncesine kadar Boca Juniors'ın rekorunu kırma hayâlleri taşıyan Fenerbahçe, bir anda peş peşe aldığı 3 yenilgiyle Beşiktaş'ın arkadan baskısını hissetmeye başlamıştı. Seyircilerden duyulmaya başlayan "İstifa" seslerinden rahatsız olan teknik direktör Mustafa Denizli...
SPOR'DA

Hem ziyaret hem ticaret
Sanat dünyasının ünlü isimleri bu bayramı da çalışarak geçirecek. İbrahim Tatlıses, bayramın birinci gününde Kemer'deki Zigana Tatil Köyü'nde Asena ile birlikte sahne alacak. İbo, bayramın ikinci günü sahneyi Beyaz'a devredecek. Tatilini Zigana'da İbo'yu ve Beyaz'ı dinleyerek geçirmek isteyenler üç günlük paket program için 330 milyon lira ödeyecek.
MAGAZİN'DE

Her şeyden tadın ama çatalın ucuyla!
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep Oşar, bayramda sağlığımızdan olmamak ve hastane kapılarını aşındırmamak için "hayır" demeyi mutlaka ilke edinmemiz gerektiğini belirterek, bayram günlerinin sınırsızca ve gelişigüzel yemenin serbest olduğu zamanlara dönüştürülmemesini istedi.
SAĞLIK'DA

Diktatör Ressam Bey'i affetmem
Evren'i 'affetmeyeceğini' söyleyen Ersoy, öfkesini şöyle dile getirdi: "Allah'ü Teala'nın 99 ismi olan Esmail Hüsna'nın en önemlilerinden biri sabırdır. Her zaman Allah'ın emirlerine uyup sabrı düstur edinmişimdir. Bakınız yıllar sonra, 'devrin diktatörü' günah çıkarıyor.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,427,000 1,434,000
MARK 658,000 662,000
EURO 1,288,000 1,295,000
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır