kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Ayın yöneticiniz Marsla rahat etkileşimi toplum önünde kendinize rahatça ortaya koyabileceğinize çekiyor. Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gündesiniz.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Oğlak burcundaki Ayın durumuaşk konusunda çabalarınızın karşılığını alabileceğinize işaret ediyor. Bugün yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz konularla ilgilenmek size büyük zevk verebilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Bugün Oğlaktaki Ay duygusal karmaşa yaratabilir. Kendinizle ilgili konularda pek fazla konuşmak istemeyeceğiniz ve gizli sayılabilecek konularla ilgilenmek isteyebileceğiniz görülüyor.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Ayın Marsla olumlu etkileşimi bugün aşk ilişkilerinizde yaşayabileceğiniz bir sorunu çözmek için fırsat bulabileceğinizi belirtiyor. Ailevi konularda çıkabilecek tartışmalarda aracı olabilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün sağlığınızla ilgili konular gündeme gelebilir ve iyileşme yolunda olumlu adımlar atabilirsiniz. Ayrıntılara önem vermeniz günlük işlerinizi yoluna koymanıza yardımcı oluyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Oğlaktaki Ay sevgide yenilikler yapma isteği duyabileceğinize işaret ediyor. Bugün aşk konusunda sürprizlerle karşılaşmak çoşkunuzu arttırabilir. Sosyal yaşantınızda aktiviteniz artıyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Enerjinizi evinizle ilgili konulara yönlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat Ayın durumu ailenizle tartışmalar yaşayabileceğinize işaret ediyor. Ortaklaşa çalışmalarınızdan kazanç sağlayabilirsiniz..


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Burcunuzun yöneticisi Marsın Ayla rahat açısı iletişim ve girişimleriniz konusunda rahatlama yaşayabileceğinize işaret ediyor. Özellikle anlaşmalar konusnda dikkatli adım atmalısınız..


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Ayın durumu parasal konuları olumlu etkiliyor. Maddi konularda atılım yapmak isteyebileceğiniz bir gün. Zaman zaman aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir, ama zorlukları aşabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Burcunuzdaki Ayın Marsla rahat etkileşimi akrabalarınız ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizin gelişeceğini vurguluyor. Bugün yaratıcı çalışmalarınızı uygulayabileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Kendinizi kalabalık ortamlarda rahatsız hissedebileceğiniz bir gün.. Ayın Marsla oluşturduğu rahat etkileşim duygularınızı rahatça ifade edebileceğinizi öngörüyor..


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Bugün arkadaşlarınızla bir araya gelerek güzel saatler geçirebilir, birlikte yapabileceğiniz işlerden kazanç elde edebilirsiniz. Aşk ilişkilerinizin gizli kalmasını tercih edebilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır