kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Şehircilik müdürüne bak
Büyükşehir Belediyesi Şehir Planlama Müdürlüğü, Üsküdar Nuhkuyusu Caddesi Fevzi Çakmak Sokak'ta modern kent planına aykırı bir uygulamaya imza attı. Sinan Bölek'in başında bulunduğu Şehir Planlama Müdürlüğü, Nurettin Sözen'in Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde...
Tüm Metin

  Kampanyaya yardım yağıyor
İlçenin 13 ayrı noktasında ve Merdivenköy Kültür Merkezi'nde kurulan toplama istasyonlarına yardım yağdığını belirten Başkan Öztürk, "Buralarda toplanan malzemeler, gönüllüler tarafından tasnif edildikten sonra paketlenip gönderilmeye hazır hale getiriliyor" diyor.
Tüm Metin

  Fırtına balığı vurdu
Semt pazarlarından 1 milyon liraya satılan palamutun fiyatı 3 milyon liraya çıkarken, çinekop 1.5 milyon liradan 2 milyon liraya yükseldi. Fırtınayla gelen fiyat artışından sonra çipura 6 milyon, dil balığı 6.5 milyon, tekir 5 milyon, istavrit 1 milyon 750 bin, hamsi ise 1.5 milyon lira oldu.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Büyükşehir Belediyesi geçen bayramlardan farklı olarak bu bayram metro, hafif metro, tramvay, tünel ve telefiriğin ücretli olmasına karar verdi. İstanbullular bayram boyunca sadece İETT otobüsleri ile ücret ödemeden seyahat edebilecek.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır