kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Vurgun hattı
Kazdıkça pislik fışkırıyor' derler ya İGDAŞ da aynen öyle. Müfettiş raporları, devletin üst kademelerindeki yetkililer gibi beni de şaşkına çeviriyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Rıdvan Bayram'ın hazırladığı rapor ulaştı elime.
Tüm Metin

  Yılmaz ANAP'lıları KİT'lerden çekiyor
Devletin yeniden yapılandırılmasına ilişkin hazırladığı programı kamuoyunda tartışmaya açan ANAP Lideri ve Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, "Artık söylem değil, eylem zamanı" diyerek arpalık operasyonu başlatıyor. Yılmaz, koalisyonun ANAP kanadındaki bakanlıklara bağlı KİT'lerde, partiyle "illiyet bağı"...
Tüm Metin

  Yücelen polise zam için çırpınıp duruyor
Maliye Bakanı Sümer Oral ile görüşen Yücelen "31 Aralık'a kadar çıkarılacak kararnamede durumun düzeleceğine inanıyorum" dedi. Yücelen bu olmadığı takdirde yılbaşından sonra Meclise yasa tasarısı vereceğini söyledi. Göreve geldiğinden beri polis maaşlarının iyileştirilmesi için çaba gösteren Yücelen dün Maliye Bakanı Sümer Oral'ı makamında ziyaret etti.
Tüm Metin

  Köşk Sözcüsü: Sezer eleştirmedi
İldem, dünkü bilgilendirme toplantısında şunları söyledi: "Görüşmeden sonra Sayın Meral'in yaptığı açıklamalar görüşmenin havasını gayet doğru biçimde yansıtmaktadır. Türk-İş heyetinin ifade ettiği görüşleri haklı bulması, katılması söz konusudur.
Tüm Metin

  Çiller'den "parti büyüğü" gafı
2 bin partilinin katıldığı iftarda Çiller, "56 yılın en zor dönemini yaşayan Türkiye'yi sıkıntılardan kurtaracak olan DYP'deki bu birlik ve beraberlik tablosudur" dedi. Çiller daha sonra "Böyle bir iftar sofrasında bir parti büyüğümüz bana demişti ki" diyerek...
Tüm Metin

  Türkiye, 8 Hawk füzesi satın alıyor
Füzelerin gerekli işlemlerin tamamlanmasından sonra en kısa sürede Türkiye'ye getirilmesi planlanıyor. Milli Savunma Bakanlığı bir süre önce ünlü Amerikan silah firması "Raytheon" ile füze alımı için görüşmelerde bulunmuştu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   84
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   19
BOŞ   10
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır