kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kıvanç'tan ilginç bir itiraf!

Giriş Saati : 17.04.2009 10:28
Güncelleme : 17.04.2009 23:43
Yeni Haber
Aşk-ı Memnu'da Behlül'ü oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, en çok neresini beğenmediğiyle ilgili bir soruya bakın ne yanıt verdi?..
Filiz Akın'ın Haberturk'teki programına konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi aşkların artık kalmadığını belirterek aşkla ilgili düşüncelerini paylaştı.

KIVANÇ TATLITUĞ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...



televizyongazetesi.com'un haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, kendisinin daha çok maneviyatın yanında olduğunu söyleyerek "Huzur, sevgi. Varolan herşeye, her canlıya karşı müthiş bir sevgi ve saygım var. Partnerime karşı da aynı duyguları besliyorum. Hatta çok daha değişik duygular besliyorum. Çünkü farklı bir boyutta oluyorsunuz o esnada" diye konuştu.

MAGAZİNCİLERE PEK GÖRÜNMEK İSTEMİYORUM

Tatlıtuğ, gözönünde olan bir insan olarak dışarı çıktığında kendisini kısıtlamadığını da belirterek "Ben her yerde gezen bir adamım. Oraya gitmem, buraya gitmem diye bir kıstas yok benim için. Ancak şöyle bir şey var, ben sadece magazin basınına, çeken arkadaşlara çok fazla görünmek istemiyorum. Bu da benim yapmak istediğim şeyleri çok fazla dışarıya sunmadan, kendi isteğimle, kendi az öz çevremle birlikte yapmak, basınsız, kamerasız... Bunlar benim daha çok hoşuma gidiyor" dedi.

GEREKİRSE SALONUM BAR OLUR

Tatlıtuğ, magazincilerin sürekli bulunduğu yerlere gidip gitmemenin bir tercih olduğunu ifade ederek yeri geldiğinde restaurant yerine mutfağını, bar yerine salonunu kullanacağını söyledi ve "Orada da arkadaşlarımla yerim içerim, sohbetimi de ederim, eğlenirim. Dışarıda çıkarım ama görünmek isteyip istememek tamamen tercih meselesi" açıklamasını yaptı.

AYAKLARI ÇOK KOMİKMİŞ!

Tatlıtuğ, Filiz Akın'ın "En çok beğendiğin ve beğenmediğin tarafların neler?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi:

"Ayaklarım bana çok komik gelir. Beğenmiyorum değil de yani komik gelirler. İridirler.. Onun dışında genel olarak halimden memnunum. Özellikle şu tarafımı beğeniyorum gibi bir tarafım yok yani."