kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Mafyavari katliam

Murat SAVAŞ - Ramazan BARAN / TEKİRDAĞ (SABAH)
Giriş Saati : 17.04.2009 10:25
Güncelleme : 17.04.2009 22:36
Yeni Haber
Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan silahlı kavgada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak nöbetçi mahkemeye sevkedilen 2 kardeş tutuklandı. Sorgusunda her iki pompalıyı ve tabancayı kendisinin kullandığını belirteren Yalçın Demirci, "Bana çevremde 'Rambo' derler. Her iki silahı ve tabancayı Rambo gibi kullanıp arabadakilere ateş ettim" dedi. ..
Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde 1 yıldır alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Beyret Ailesi'nden 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil, Demirci Kardeşler tarafından pompalı tüfeklerle tarandı. Otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. Zanlıların taradıkları otomobilde bulunanların ölmediğini anlayınca kafalarına sıktığı anlaşıldı. Olaydan sonra yakalanan zanlı kardeşler kendilerini savunup "Biz onları öldürmeseydik, onları bizi öldüreceklerdi" dedi.



"RAMBO GİBİ ÖLDÜRDÜM"


Tekirdağ'da 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak nöbetçi mahkemeye sevkedilen 2 kardeş tutuklandı. Sorgusunda her iki pompalıyı ve tabancayı kendisinin kullandığını belirteren 22 yaşındaki Y.D.'nin "Bana çevremde 'Rambo' derler. Her iki silahı ve tabancayı Rambo gibi kullanıp arabadakilere ateş ettim. Suçumu kabul ediyorum" dedi. Ağabey 26 yaşındaki G.D ise olayda silah kullanmadığını ve kimseyi öldürmediğini öne sürdü. Ancak iki kardeş de nöbetçi mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

EV VE KAMYONET YAKILMIŞ

Olay, Roman vatandaşların yaşadığı Muratlı'nın Turan Mahallesi'nde önceki gece saat 22.00 sularında meydana geldi. Muratlı'da yaşayan Beyret Ailesi iddiaya göre kendilerine olan borcu ödemeyen Demirci Ailesi'nin evini ve kamyonetini 1 yıl önce ateşe verdi. Birbirlerine husumet besleyen iki aile arasında bu olaydan sonra sık sık tartışma yaşandı. Olay günü ise Ersin Beyret (25), kardeşi Selçuk Beyret (17), amca çocukları Vural Beyret (35) ve oğlu Vural Beyret (17) otomobile binerek Demirci Ailesi'nin oturduğu sokağa gitti. Beyret Ailesi'nin fertlerini gören Yalçın Demirci (22) ve ağabeyi Gökhan Demirci (26) evdeki ruhsatsız iki pompalı tüfeği alarak otomobilin yolunu kesti.

ÖLMEDİKLERİNİ GÖRÜNCE KAFALARINA SIKTI

Otomobile rastgele ateş açan iki kardeşin silahlarından çıkan kurşunlara hedef olan kuzenler Ersin Beyret ve Bülent Beyret olay yerinde öldü. Ağır yaralanan Selçuk ve Vural Beyret'in ölmediğini gören Yalçın Demirci iddiaya göre belinden çıkardığı ruhsatlı tabancayla her ikisinin kafasına birer kurşun sıktı. Selçuk ve Vural Beyret çevredekiler tarafından Muratlı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan müdahalenin ardından yaralılar Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken yolda hayatını kaybetti.

"ÖLDÜRMESEYDİK ONLAR BİZİ ÖLDÜRECEKTİ"

Olayın duyulması üzerine harekete geçen polis katil zanlısı Demirci kardeşleri pompalı tüfeklerle birlikte evlerinde yakaladı. Demirci kardeşler ilk ifadelerinde cinayeti kabul ederek "Biz onları öldürmeseydik onlar bizi öldürmeye gelmişti" diyerek kendini savundu. Ölenlerin cesetleri otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken polisteki sorguları tamamlanan Demirci kardeşler Muratlı Adliyesi'ne sevk edildi.

2 KARDEŞ TUTUKLANDI

Tekirdağ'da 4 kişinin öldürülmesiyle ilgili olarak nöbetçi mahkemeye sevkedilen 2 kardeş tutuklandı. Sorgusunda her iki pompalıyı ve tabancayı kendisinin kullandığını belirteren 22 yaşındaki Yalçın Demirci, '"Bana çevremde 'Rambo' derler. Her iki silahı ve tabancayı Rambo gibi kullanıp arabadakilere ateş ettim. Suçumu kabul ediyorum" dedi.

Ağabey 26 yaşındaki Gökhan Demirci ise olayda silah kullanmadığını ve kimseyi öldürmediğini öne sürdü. Ancak iki kardeş de nöbetçi mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.