kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
17 Nisan 2009, Cuma
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Havalimanı camiinde 'Sakal-ı Şerif' heyecanı

CİHAN
Giriş Saati : 17.04.2009 16:27
Güncelleme : 17.04.2009 23:43
Yeni Haber
Atatürk Havalimanı camiinde ziyarete açılan Hazreti Muhammed'in Sakal-ı Şerif'ini görmek isteyen coşkulu kalabalık, izdihama neden oldu...
Bakırköy'deki bir camide muhafaza edilen Sakal-ı Şerif, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle geçici olarak havalimanı camiinde vatandaşların ziyaretine açıldı.

Cuma namazının ardından dualar eşliğinde sarıldığı örtüleri açılan Sakal-ı Şerif'i görenler duygu dolu anlar yaşarken, bazıları da gözyaşlarını tutamadı. Sakal-ı Şerif'in bulunduğu cam hazneye dokunmak ve öpmek için birbirleriyle yarışan vatandaşlar, cep telefonları ile de bol bol fotoğraf çekti. Vatandaşlara gül, gül suyu, zemzem, gül lokumu ve veda hutbesi dağıtıldı. Bu arada 4 yaşındaki Muhammed de babası Ökkeş Kaya ile Sakal-ı Şerif'i görmeye gelenler arasındaydı.

İmam Mustafa Coşkun, böyle mübarek, güzel bir zamanda Efendimizin teninden bir parça olan Sakal-ı Şerif'in gören vatandaşların gözyaşlarına boğulduğunu söyledi.

Cemaatine böyle bir hizmet yaptığından dolayı mutluluk duyduğunu anlatan Coşkun, ''Gül suyu, gül lokumu, 2 bin taneden fazla gül ve 5 bin adet Veda Hutbesi, zemzem ikram ettik. Bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye ve sevgili Peygamberimizin mesajını bütün insanlığa, mahşere kadar göstermek için elimizden gelene her şeyi yapıyoruz. Ona layık olabildiysek bize ne mutlu. Bütün Müslümanların Kutlu Doğum haftasını kutluyorum'' dedi.