kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

'Kocası bana tecavüz ettiği için öldürdüm'

Rıdvan UYSAL - SABAH
19.10.2008
Ev sahibini öldürüp kızına tecavüz eden tutuklu sanık, öldürdüğü kadının eşinin 10 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini, kavganın bu nedenle çıktığını öne sürdü. Gülbey Gölpek daha önce eşini de, tecavüzü öğrendiği için boğduğunu söyledi..
Eskişehir'de geçtiğimiz şubat ayında ev sahibi kadını bıçaklayarak öldüren, 16 yaşındaki kızına tecavüz edip, zorla fare zehiri içiren 28 yaşındaki sanık önceki günkü duruşmada ilginç iddialar ortaya attı. Geçtiğimiz şubatta meydana gelen olayda, Seniha Özsakçı (43), kiracısı Gülbey Nadi Gölpek tarafından 52 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş, kızı A.Ö. de tecavüz edildikten sonra zorla fare zehiri ve hap içirtilerek öldürülmek istenmişti. Zanlı ile hamile eşi Sevgi Kızıldağ (20) İzmir'de polis tarafından yakalanmıştı.

'TECAVÜZÜ HATIRLAMIYORUM'
Eskişehir Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade veren Gölpek, öldürdüğü kadının vefat eden eşi Metin Özsakçı'nın 10 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Gölpek "Uğradığım tecavüzü unutmak için çocuk yaşta evlendim. Bir gün uykumda sayıklarken ilk eşim bunu duymuş. Benimle alay edince başkalarına söyler diye onu öldürdüm. Ev sahibimin albümüne bakarken bana tecavüz eden adamın fotoğrafını gördüm. Olay günü tecavüzü ona açıkladım. Öldürmek istememiştim. Kızına ise tecavüz ettiğimi hatırlamıyorum" dedi. Mahkeme sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
Haberin fotoğrafları