kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Ekim 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

20.10.2008
İşitme engellilere işaret dili eğitimi
Bakırköy Halk Eğitimi Merkezi ile İşitme Engelliler Federasyonu işbirliğinde, "Türk İşaret Dili"eğitim semineri düzenleniyor. "Duyun Bizi" ana temasının işlendiği seminere 30 kursiyer katılıyor. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, kurslara katılmak isteyenlerin İşitme Engelli Federasyonu ile Bakırköy Halk Eğitimi Merkezi'ne başvurabileceklerini, en kısa sürede yalnızca işitme engellilerin katıldığı KPSS ve Üniversite Hazırlık Kursu planladıklarını, bunun için konuya duyarlı özel eğitim kurumları ile işbirliği yapabileceklerini belirtti.

Feshane'de 'Çocuk ve İletişim' konuşulacak
Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yaptığı 5'nci Uluslararası Çocuk ve İletişim Kongresi ile Uluslararası Çocuk Filmleri Festivali bugün Feshane Uluslararası Fuar, Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlıyor.Yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 200 akademisyenin katılacağı kongrede toplumda, eğitimde, ailede ve medyada çocuk konusu irdelenecek. Festivalde felsefe mantık, zekâ oyunları, seramik, ritim, resim, kısa film, medya ve çocuk, drama, matematik, trafik, kukla, iklim, çizgi roman, fotoğraf, ağaç atölyeleri olacak. Film festivali ve kongre, 22 Ekim'de sona erecek.

78'liler Federasyonu'nda yeni başkan Sümbül
Merkezi Ankara'da olan Devrimci 78'liler Federasyonu'nun İstanbul Şubesi'nin olağanüstü genel kurulu dün yapıldı. İstanbul 78'liler ADADer Genel Kurulu'ndaki seçimlerden sonra yeni yönetim belirlendi. Derneğin İstanbul şubesinin yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Sümbül seçildi. Dernek sekreterliğine Hasan Coşkun, muhasipliğe Musa Çenet, yönetim kurulu üyeliklerine ise İsmet Şengül ve Alican Çakır getirildi.