kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Haber turu

08.10.2008
Dünyanın en hafif projeksiyon cihazı
Iphone takıp sunum yapabileceğiniz dünyanın en küçük projektörü ilk kez CeBIT Bilişim fuarında tanıtılıyor. Toshiba Mini Projektör adı verilen cihaz cep telefonunda veya dizüstü bilgisayarınızda olan sunum ya da videoların kolayca duvara yansıtılmasını sağlıyor. Fuara uçaktan inerek henüz gelen Toshiba yetkilisi "Zorda kalırsanız ceketin arkasına bile yansıtılıp gösterim yapılabilir" dedi

Videofon'dan 'bir sinema bileti' lütfen
Türk Telekom, fuarda videofonlu yeni hizmetlerini tanıtıyor. İlk kez Ce- BIT'te tanıtılan 'Videobir'le film bileti almak, oyun oynamak mümkün. Örneğin Videobir'den sinema bileti almak için öncelikle yıldız 88'i çevirmek gerekiyor. Çıkan eğlence mönüsünde sinema biletlerine girip istediğiniz filmin biletini alıyorsunuz ücreti de faturayla ödüyorsunuz.

Otomo öğrenci dostu olacak
Mini dizüstü bilgisayarlara Nec'in Otomo'su da eklendi. Türkçe'de "Arkadaş-dost" anlamına gelen Otomo'nun kullanıcıları ile arkadaş olacağına inandıklarını belirten Nec Computers yetkilileri, el yazısı tanıma özelliği olan 1.2 kilogram ağırlığa sahip Otomo'nun ekranının aynı zamanda katlanarak tablet PC görevini görüyor.

Dizüstünde beyaz inci
Toshiba beyaz inci takma adıyla piyasaya sürülen Portege M800, beyaz LED ile çerçevelenmiş ve gümüşle kontrast yapan inci-beyaz tasarımıyla, CeBIT Fuarı'nda satışına başlandı. 13.3 inç Toshiba TruBrite geniş ekran ve bir 1.3 Megapixel web kamera ve mikrofonla yüksek kalite ses çağrılarına imkan tanıyor.

Avea'nın sanal operatörü oldu
Kablosuz internet erişimi hizmeti sunan TTNet, Avea 3N hizmetine başladığında kablosuz ağlar için müşterilerine iki alternatif sunacak. WiFi olmayan bölgelerde 3N şebekesinden müşterilerine sanal operatör olarak hizmet sunmaya devam edecek. Böylece kablosuz hızlı internet servisi konusunda hizmet ağını ve teknolojisini geliştirmiş olacak.