kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Ekim 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Hollywood'da başrolde iskelet kadınlar' var!

07.10.2008
Hollywood'daki zayıflık modası çığ gibi büyüyor. Ünlü yıldızlar, bir deri bir kemik halleriyle birer iskeleti andırıyor.....
Zayıflıktan kemikleri sayılan Hollywood yıldızlarının sayısı, gün geçtikçe artıyor. Uzmanlar sağlıksız beslenmenin başta anoreksiya ve bulimiya olmak üzere birçok tehlikeli hastalığa davetiye çıkardığını söylese de, dünyaca ünlü aktrislerin birçoğu bilinçsiz beslenmekten bir türlü vazgeçemiyor. Günde yalnızca 800 kalori alan ve spor salonlarında sabahlayan Hollywood ünlülerin çoğu, ortalıkta iskelet kadınlar şeklinde dolanıyor. Onlar aynada gördükleri görüntüyle gurur duysalar da, uzmanlar aşırı zayıflığın insanı olduğundan daha yaşlı gösterdiğini söylüyor. İşte Hollywood'un bir deri bir kemik ünlüleri...

Victoria Beckham
Victoria Beckham, Spice Girls grubu ile yıldızının parladığı yıllarda sağlıklı bir zayıflığa sahipti. Ardından, kendini incelmeye adadı. Artık kemikleri sayılıyor. O halinden memnun olsa da, uzmanlar özellikle omuz kemiklerinin çıkıklığının onu çirkinleştirdiğini dile getiriyor.

Keira Knightley
2 yıldır zayıflıktan giydiği kıyafetleri taşımakta zorlanan Keira Knightley, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir açılışta tanınmayacak haldeydi. Aktrisin, zayıflıktan kamburu çıktı.

Renee Zellweger
'Bridget Jones'un Günlüğü' adlı filmde rol alırken etine dolgun bir kadın olan Renee Zellweger, artık yuvarlak yüz ve vücut hatlarını kaybetmiş durumda.

Kate Bosworth
2006 yılında Orlando Bloom'dan ayrıldıktan sonra kilo kaybetmeye başlayan Kate Bosworth, yeni görüntüsüyle bir kemik yığını gibi. Sırtındaki kemikler, tek tek sayılıyor.
Haberin fotoğrafları