kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
SİNAN ÖZEDİNCİK

Bayram için üç öneri!

Antalya Calista Luxury Resort, Akdeniz sahillerinin gözde turizm merkezi Antalya Belek'te, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Candan Erçetin'i ağırlayacak. Dünyanın en farklı otel projesini hayata geçirerek bu anlamda Türkiye ve dünyada ilk sıralara yerleşen Calista Luxury Resort'taki gala gecesi için orkestra arkadaşlarıyla birlikte özel bir program hazırlayan Candan Erçetin; sahne şovu, ünlü tasarımcılara ait kıyafetleri ve birbirinden güzel şarkılarıyla da misafirlere anılarında iz bırakacak bir bayram tatili yaşatacak.

GÖÇER ÇEŞME'DE!
Diğer önerim ise Çeşme... Dünyanın sayılı seçkin otellerinden Sheraton Çeşme, bayramda da ayrıcalıklarına bir yenisini daha ekliyor. Ramazan Bayramı'nda Ferhat Göçer, Sheraton Çeşme'de misafirlerine muhteşem bir bayram keyfi yaşatacak. Üstelik eşsiz denizi, konforu ve tüm ayrıcalıklarıyla Sheraton Çeşme'de bu Ramazan Bayramı boyunca 7 gece konaklayan herkes, hem Ferhat Göçer'in müzikleriyle coşacak hem de ücretsiz Alitalia gidiş-dönüş uçak biletiyle birlikte Sheraton Roma'da 2 gece 3 gün tatil kazanacak.

KIBRIS'TA CANLI MÜZİK
Son önerim ise Kuzey Kıbrıs'ın cennet şehri Girne'de her şey dahil sistemiyle hizmet veren Merit Crystal Cove Hotel& Casino... Ramazan bayramını ve tatili birarada yaşamak isteyenlere dolu dolu bir bayram programı sunuyor. Bayram boyunca ünlü Crystal Restaurantı'nda canlı müzik ve uluslararası mutfak şefi Ahmet Arslan'ın bayrama özel hazırlayacağı Akdeniz ve Latin mutfağı gibi dünya mutfaklarından seçkin tatlarla misafirlerini ağırlayacak olan otelin açık büfesinde Kıbrıs mutfağının örnekleri de yer alacak.