kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Avrupa'nın en etkileyici oteli!

İstanbul Boğazı'nda bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı, Ahu Aysal Kerimoğlu'nun ev sahibeliğinde Hotel Les Ottomans olarak yeniden hayat bulduğu günden beri aynı heyecan ve hizmet anlayışı ile misafirlerini ağırlıyor. Dünyaca ünlü pek çok ismi konuk eden otel, Türkiye'nin tanıtımına da önemli bir katkıda bulunuyor.

DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN
Bilindiği gibi daha önce Vogue, Conde Nast Traveler gibi seçkin dergilerin 'En İyiler' sıralamalarında yer almasının yanısıra; dünyanın en prestijli dergilerinden biri olan Robb Report'un özel 'Best of the Best' sayısında, dünyanın en iyi otelleri arasında bulunma başarısını da göstermişti. Ayrıca 2007 yılında, henüz bir yılı doldurmadan, 'World Travel Awards' tarafından 'Turkey's Leading Boutique Hotel' ve 'Worlds's Leading All Suite Hotel&SPA' dalındaki ödülleri alarak Türkiye'nin gururu olmuştu. Son olarak da Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Die Welt ve gazetenin web sitesi olan Welt Online'da ünlü 'lifestyle' yazarı Sandra Piske tarafından yapılan araştırmada 'Avrupa'nın En Etkileyici 10 Oteli' arasında yer aldı.

YABANCILARIN İLGİSİ
Bu arada temmuz ayında İstanbul'a üç önemli gazeteci geldi. Biri Conde Nast Traveler'ın New York temsilcisi... Dergi, şubat ya da mart 2009'da İstanbul sayısı çıkarıyor. Bir diğeri ise Fransız Vogue dergisi... Dergi, ekim ayında 15 sayfalık İstanbul dosyası hazırlıyor. Bunun için de İstanbul'a seyahat yazarı gönderdi. Son olarak Çin'den İstanbul'a gelen 'Target' isimli derginin ekibi, yine ekim ayında İstanbul dosyası hazırlayacak. Bu yıl yabancı basının İstanbul'a ilgisi büyük. Ayrıca Bill Fischer'ın (turizmci) İstanbul ziyareti de ilginin en güzel örneklerinden biri!