kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
J. Biden

Şahin Palin dalgası Demokratları sarstı

13.09.2008
Obama'nın yardımcısı Biden'in, "Hillary tercihi benden daha iyi olabilirdi" demesi partiyi karıştırdı. Fırsat kollayan Cumhuriyetçi Palin ise darbeyi indirdi: "Obama, pişman"..
ABD'de 4 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin başkan yardımcısı adayı Alaska Valisi Sarah Palin'in yarattığı dalgayla başa çıkmakta zorlanan Demokratlar hata üstüne hata yapmaya başladı. Demokrat Parti'nin başkan adayı Barack Obama'nın "Müslüman inancıma göre" gafından sonra bu kez de yardımcısı John Biden kaş yapayım derken göz çıkardı. Çarşamba günü New Hampshire'da konuşan Biden, Obama'nın başkanlık yarışında diskalifiye ettiği Hilllary Clinton için, "Benden daha iyi bir başkan yardımcısı olabilirdi" dedi.

'ONA DAYANAMIYORUM!'
Açık sözlülüğüyle bilinen Biden'in, bu itirafı Demokratları kızdırdı, kampanya sırasında yapılmaması gereken 'stratejik bir hata' olarak nitelendi. Fırsatı kaçırmayan Palin ise, "Bence Obama, Hillary'yi seçmediği için pişman" dedi. Obamacı Hollywood ise Palin'den nefret ediyor. Ünlü aktör Matt Damon, Palin'in Beyaz Saray'da olma ihtimalinden bile dehşete düştüğünü belirtirken aktris Pamela Anderson duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ona dayanamıyorum."
Haberin fotoğrafları