kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Eşim markama güvendi Home Store'u satın aldı

İlker GEZİCİ
12.09.2008
Emel Acar, eşinin kendisi için mağaza aldığı söylentilerine yanıt verdi: Benim tasarımlarım çok rahat buralarda satılır zaten. Eşim bu mağazayı bana güvendiği için satın aldı..
Eski manken yeni modacı Emel Acar, tasarımlarını bundan böyle, eşi Erdal Acar'ın geçtiğimiz haftalarda satın aldığı 'Home Store' mağazalarında satacak. 'Emel Acar'ın, dünyanın önde gelen markalarından biri haline gelmesi için 'Home Store' mağazalarını aldıklarını söyleyen genç modacı, en büyük isteğinin moda dünyasında kalıcı hale gelmek olduğunu ifade etti.

*EMEL ACAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İŞİNİ İYİ BİLİR
Tasarımlarını bundan sonra 'Home Store by Emel Acar' etiketiyle satacak olan Acar, "Eşinizin desteği olmasaydı böyle bir marka yaratabilir miydiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Hayat müşterektir. Sonuçta Erdal Bey işini iyi bilen, başarılı bir işadamı. Benim markama güvenmese, 'Emel Acar' markasının geleceği olduğunu düşünmese, böyle bir yatırım yapar mı? Demek ki bu markaya güveniyor. Yoksa neden böyle bir risk alsın?"

MANEVİ DESTEĞİ VAR

Acar, eşinin kendisine maddi desteğin ötesinde manevi destek verdiğini ve bunun da gözardı edilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Eşinin güvenini ve yatırımını boşa çıkartmayacağını söyleyen Emel Acar, sözlerine şöyle devam etti: "Ben artık markamı oturttum. Home Store'u almasaydık bile, inanıyorum ki tasarımlarım çok rahat bu mağazada da satılırdı. Benim koleksiyonum var diye Home Store'u aldık diye bir şey yok. Sadece bir bütün olduk." Hazır giyim sektörüne girmesi için çok teklif aldığını belirten genç kadın, modacı kimliğiyle kadınları gece gündüz giydirmek istediğini ifade etti.

ADIMLARIM SAĞLAM
Moda dünyasında kendinden emin adımlarla ilerleyen Acar; "Acelem yok, adımlarımı sağlam atıyorum. Yaptığım işlerde övgü almak çok hoşuma gidiyor ve bana cesaret veriyor. Kreasyonlarımla yurtdışına açılmayı hedefliyorum" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları