kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Erkek, kadından daha iyi kazanıyorsa o ilişki tutar!

12.09.2008
İster büyük bir aşkla, ister sadece denemek niyetiyle başlasın; bir ilişkinin yürüyebilmesi için tarafların uyumu şart! İşte; partneriyle ne kadar uyumlu olduğunu bilmek isteyen kadınlara eğlenceli bir test.....
İLİŞKİNİZİN YÜRÜME ŞANSI NEDİR?
Sevgiliniz 30'lu yaşlarda, siz 20'lerinizdeyseniz:
Mükemmel. 30'lu yaşlarında bir erkek, 20'li yaşlarına göre daha dengeli bir ilişki içinde yer almayı tercih edecektir. Büyük olasılıkla barlarda gönül eğlendirme dönemini geride bırakmıştır.

Sevgiliniz 20'li yaşlarda, siz 30'larınızdaysanız:
Zayıf. Genç erkeklerin çoğu ciddi bir ilişki arayışı içerisinde değildir. Ama tam tersi siz, artık bir aile kurmayı düşünüyorken, o bu fikre pek de yakın olmayacaktır.

Sizden daha çok parası varsa:
İyi. Erkekler size sahip olamadığınız şeyleri sunarak, sizi şımartabilmeyi ister. Durumun buna imkan vermesi, aranızdaki bağı güçlendirecektir.

Sizin daha çok paranız varsa:
Zayıf. Erkekler yetiştirilirken finansal olarak başarılı olmaları gerekliliği bilinci ile yetiştirilirler. Bu nedenle, size uygun olmadığını düşünecektir.

O içe dönük, siz dışa dönük bir yapıdaysanız:
Şöyle böyle. Sosyal hayatınızı paylaşmak isteyeceksiniz. Başlangıçta sizi memnun etmek için çaba gösterse de, zaman içerisinde kendisini çekmesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

O dışa dönük, siz içe dönük bir yapıdaysanız:
Zayıf. Sosyal aktiviteler, kişiye belirli bir etkileşim ve statü getirir. Erkek arkadaşınız sizden bu ortamlarda, ona yapışmadan ve yüzünüzü asmadan eşlik etmenizi bekleyecektir.

O rahat, siz kuralcıysanız:
İyi. Arada bazı sürtüşmelere sebep olabilse bile; ilk başta sizi ona çeken her şeyi olduğu gibi kabullenen tutumu, gerilimin yok olmasını sağlayacaktır.

Siz rahatsanız, 0 o kuralcı bir yapıdaysa:
İyi. Birinin kontrolü ele alması kadının kendini güvende hissetmesini sağlar. Üstelik, birlikte onun kurallarını yıkmak sizin için eğlenceli bir oyun olacaktır.