kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Nihat Doğan’ın kendisine her konuda destek veren sevgilisi Didem Uzel, siyasette de onun yanında.

Yeri geldiğinde elimi masaya vuracağım!

BÜLENT İPEK - MAGAZİN
12.09.2008
Ak Parti Beşiktaş İlçe Örgütü'nde aktif olarak çalışmaya başlayan şarkıcı Nihat Doğan; halkın iyiliği ve refahı için savaşacağını, yeri geldiğinde haksızlıklara karşı masaya elini vuracağını söylüyor..
Şarkıcı Nihat Doğan siyasete girdi. Altı yıl önce Ak Parti'ye üye olan Doğan, "Parti kapatma davası açılınca demokrasinin ve partimin yanında olmak istedim" diyerek, Beşiktaş ilçe teşkilatında aktif olarak çalışmaya başladı. Doğan, siyasette Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın izinden gittiğini söyledi.

*FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

* Ak Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı bünyesinde siyasete girdiğinizi öğrendik. Neden siyasete girdiniz?
Türkiye'mizin, çocuklarımızın geleceği için siyaset dedim.

AŞK BİLDİK!
* Genç bir şarkıcı olarak kariyer değişikliğine mi gidiyorsunuz?
Önümüzdeki yıllar ne getirir bilemeyiz ama dediğim gibi; ülkemizin yarınları daha aydınlık olsun diye, Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize olan hizmet aşkına müteakip, biz de bu aşkı kendimize aşk bildik, bu yolda ilerliyoruz. Sanat kalsın, siyaset ön plana çıksın diye bir şey söyleyemeyiz. Ama hayatta her şey insanlar için, yarın ne getirir bilemeyiz. Çok kritik süreçler yaşarız, Allah göstermesin, olduğu gibi siyasetin içinde de yer alabiliriz.

* Siyasete girmenize biri mi önayak oldu?
6 yıl önce Ak Parti'ye üye oldum. Üsküdar Gençlik Kolları'nda çalıştım. Ama işlerimden dolayı siyasete zaman ayıramamıştım. Fakat son dönemde ülkemiz, parti kapatma konusunda çok önemli bir süreçten geçti. Ben de özelikle o süreçte, partimin, davamın ve demokrasinin yanında olmak istedim. Ülkemizin özgürlüğü için sahada olmam gerektiğine inandım.

* Konuşma tarzınızda tam bir politikacı havası var! Normalde daha sert konuşuyorsunuz, değil mi?
Ben hep böyle konuşuyorum ama tabii o dediğiniz, etkiye tepkidir. Yolda tokalaştığımız insana ses tonumuzu yükselterek 'Merhaba' demiyoruz.

AYNAMIZ ERDOĞAN'DIR

* Memlekette birçok sorun var. Bir siyasetçi olarak bu sorunları çözmek için hangi yolu izleyeceksiniz?
Biz öncelikle sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden bağlıyız. Yeri geldiğinde halka yapılan haksızlıklara karşı masaya elimi vuracağım. Halkın iyiliği, refahı için bedeli ne olursa olsun, gözümü sakınmadan savaşacağım. Bu tabii Sayın Başbakanımızın siyaset anlayışıdır. Biz de onun yolundan gideceğiz, kendisi bizim aynamızdır.