kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Recep Berkand

YK konserinde maganda dehşeti

Fatih ŞENDİL İZMİR
14.09.2008
İzmir'de, sözlüsü ve iki arkadaşıyla birlikte İsmail YK konserine giden 19 yaşındaki Recep Berkand, sözlüsüne laf atan 6 kişilik grup tarafından bıçaklanarak öldürüldü..
İzmir'in kurtuluşu kutlamaları çerçevesinde, Güzelbahçe Belediyesi tarafından düzenlenen İsmail YK konseri sırasında, Güzelbahçe Belediyespor futbolcusu 19 yaşındaki Recep Berkand, yanındaki sözlüsüne laf atan grup tarafından bıçaklanarak öldürüldü. İzmir'in Güzelbahçe İlçesi Belediyesi, kentin kurtuluş yıldönümü kutlamaları çerçevesinde, 11 Eylül düzenledi. Güzelbahçe Belediyespor'da futbol oynayan ve aynı zamanda bir kuaför salonunda çalışan 19 yaşındaki Recep Berkand'da sözlüsü Hilal Gündüz ile arkadaşları Yasin Ülker (18) ve Mazlum Yılmaz'la (19) birlikte konsere gitti.

ARKADAŞI YARALI
Ancak, konser sırasında iddiaya göre, Soner Yılmaz (18), Soner Düzova (18), Yunus Orhan (19), Özcan Husudir (19), C.G. (16) ve M.Y.'den (16) oluşan grup, Berkand'ın sözlüsüne laf attı. Bunun üzerine taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada, Recep Berkand 3 yerinden, arkadaşı Yasin Ülker bir yerinden bıçaklanırken, Mazlum Yılmaz da sopalarla dövüldü. Konserdeki güvenlik görevlileri ve vatandaşların araya girmesiyle sona eren kavganın ardından Berkand ve Ülker, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKALANDILAR
Ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Recep Berkand yapılan tüm müdahalelere rağmen önceki akşam yaşamını yitirdi. Yasin Ülker'in durumunun ise iyi olduğu bildirildi. Olaydan sonra yakalanan zanlılar, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Haberin fotoğrafları