kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
14 Eylül 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Phelps'in bir günde yediğini Eva 11 günde yiyor

12.09.2008
Pekin Olimpiyatları'na adını altın harflerle yazdıran ABD'li yüzücü Michael Phelps, bir günde yediği 12 bin kalorilik diyetle şaşırtıyor. Phelps'in bir günde tükettiği yiyecekleri, Eva Longoria ancak 11 günde yiyebiliyor..
Pekin Olimpiyatları'nda aldığı sekiz altın madalya ile rekor üstüne rekor kıran Amerikalı yüzücü Michael Phelps, olimpiyat sona ermiş olmasına rağmen medyanın gündeminden inmiyor.

*EVA LONGORİA FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

*ÇİFTİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ALDIĞINI HARCIYOR
Olimpiyat günlerinde hayatını, "Sadece yemek yiyor ve yüzüyorum" sözleriyle özetleyen başarılı yüzücünün, günlük beslenme programı da en az kendisi kadar dikkat çekiyor. Günde tam 12 bin kalori alan ünlü yüzücü, "Günde üç kere antrenman yapıyorum. Her bir antrenmanımda 4 bin kalori harcıyorum. Yani gece yatağa girdiğimde, günlük aldığım 12 bin kaloriyi de harcamış oluyorum" diye konuşuyor. 23 yaşındaki yüzücü, her gün yaklaşık 6 saat havuzda yüzdüğünü de sözlerine ekliyor. "Evimde olimpik bir havuz var ve ben vaktimin çoğunu suyun içinde geçiriyorum. Benim için normal olan bu" diyen Phelps, daha gerçekleştireceği çok rüyası olduğunu söyleyerek, ilerleyen yıllarda da yeni başarılara imza atacağının sinyallerini veriyor.
Haberin fotoğrafları