kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Polisin aylardır aradığı küçük kızın cesedi bulundu

Giriş Saati : 11.09.2008 14:13
Güncelleme : 11.09.2008 23:26
Yeni Haber
İsrail'de polis, kamuoyunu günlerdir meşgul eden ve büyük babasının öldürdüğünü itiraf ettiği 4 yaşındaki küçük kız Rose Pizem'in cesedinin içinde bulunduğuna inanılan bir bavula ulaştı.

Polis dalgıçlarının ve gönüllülerin, Tel Aviv'deki Yarkon nehrinde geceli gündüzlü aramaları bugün sonuç verdi. Dalgıçlar, büyük baba Roni Ron'un, küçük kızı bavul içinde nehre attığını söylediği bölgeden yaklaşık 400 metre ileride bir bavul buldu.

Bavuldaki ceset kalıntılarının küçük Rose'a ait olup olmadığı henüz tespit edilmemekle birlikte, polis, bavuldaki parçaların Rose'a ait olduğunu düşünüyor.

Bavulda bulunan ceset kalıntıları, otopsi yapılması ve Rose'a ait olup olmadığının belirlenmesi amacıyla Adli Tıp'a götürüldü.

Mayıs ayından bu yana kayıp olduğu bildirilen Rose Pizem isimli küçük kızın annesi, eşinden boşanmasının ardından İsrail'e gelmiş ve eski kayınpederi 45 yaşındaki Roni Ron ile ilişkiye girmişti. Yeni ilişkisinden de 2 çocuğu bulunan anne Marie-Charlotte Renault ile üvey baba ve aynı zamanda büyük baba olan Roni Ron, kızın ortalıkta görünmemesinden şüphelenen ve kayıp olduğunu ilgili birimlere ileten büyük büyük annenin başvurusundan sonra başlayan polis soruşturması sırasında değişik ve birbiriyle çelişen ifadeler vermişlerdi.

Büyük baba Roni Ron, önce polise küçük kıza, arabada arka koltukta otururken, bağırıp ağladığı gerekçesiyle kendisini susturmak için bir tokat attığını ve küçük kızın daha sonra öldüğünü fark etmesinin ardından bir bavula koyup, Tel Aviv'deki Yarkon nehrine attığını söylemişti.

Anna Marie-Charlotte Renault'nun ise küçük kızın nerede olduğu sorusuna aldığı "Bir yatılı okula yerleştirdim" cevabına karşı birlikte yaşadığı kişiye hiçbir sorgu sual etmemesi polisi şüpheye düşürmüştü.

Büyük baba Roni Ron, en son salı günü çıkartıldığı mahkemede, daha önce söylediklerinin tersini savunmuş ve "Onu öldürmedim. Onu son gördüğümde yaşıyordu" diye konuşmuştu. Ron, daha önce söylediklerini de baskı altında söylediğini öne sürmüştü.

AA