kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Emekli Sandığı mensuplarına KEY müjdesi

ZELİHA ALAGÖZ TEMİZ - SABAH İNTERNET
Giriş Saati : 11.09.2008 12:32
Güncelleme : 11.09.2008 17:10
Yeni Haber
KEY listelerine sadece Emekli Sandığı numarasıyla kayıtlı olanların ödemelerine Ziraat Bankası şubelerinden başlandı. ..
Konut Edindirme Yardımı'nı (KEY) TC kimlik numarası olmadığı için alamayan Emekli Sandığı mensuplarının sıkıntısı giderildi ve KEY ödemeleri yapılmaya başlandı. Emekli Sandığı'na mensup 332 bin 69 kişi bugünden itibaren Ziraat Bankası şubelerine, TC kimlik numarası ve Emekli sandığı numarasıyla gidip KEY ödemelerini alabilecekler.

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin yaptığı açıklamada, "Ödemelerin yapıldığı dönemde TC kimlik numarası olmadığı için KEY paralarını alamayan Emekli Sandığı mensuplarıyla ilgili çalışmayı tamamladık. Bugünden itibaren TC kimlik numarası ve Emekli Sandığı numarasıyla Ziraat Bankası şubelerinden paralarını alabilirler" dedi.


ÖDEME TUTARI İNTERNETTEN ÖĞRENİLEBİLECEK

Yetgin'in verdiği bilgiye göre, son düzenlemeyle Emekli Sandığı'na mensup 332 bin 59 kişiye toplam 146 bin YTL ödeme yapılacak. Ayrıca Emekli Sandığı mensubu hak sahipleri, www.keyodemeleri.com adresli internet sitesine TC kimlik numaralarını girip KEY tutarlarını öğrenebilecekler.


KEY ödemelerine başlandığı ilk günden bu yana 4 milyon 521 bin 405 kişiye, toplam 2 milyar 176 milyon 369 bin 731 YTL'lik ödeme yapıldı.
Geçen hafta da KEY listesinde sadece SSK numarası ile yer alan 710 bin 289 kişi için listeler Ziraat Bankası şubelerine gönderilmiş ve Sosyal Güvenlik Kurumlarından kod numarası alanların ödemelerine başlanmıştı.