kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ünlü aktör, Güreşçi’ filmindeki rolü için saçlarını uzattı ve sarı renge boyattı.

Sinemaya dönen Rourke 'Güreşçi' ile yeniden çıkışta

10.09.2008
Bir süredir uzak durduğu beyazperdeye Venedik Film Festivali'nde 'Altın Aslan' ödülünü kazanan 'Güreşçi' ile dönen Mickey Rourke, filmdeki imajı ile dikkat çekiyor..
Bu yıl 65'incisi düzenlenen Venedik Film Festivali'nin 'Altın Aslan' ödülü, Amerikan yapımı 'Güreşci' filmine gitti. ABD'li oyuncu Mickey Rourke da, bu filmle uzun zamandır ara verdiği kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı. Son alarak 2005 yılında 'Günah Şehri' adlı filmde izlediğimiz Mickey Rourke, o filmde oyunculuğuyla beğeni toplamış ancak kendisini inzivaya çekmişti.

ROL İÇİN ÇALIŞTI
2006 yılından bu yana film çevirmeyen ve gözlerden uzak duran ünlü aktörü, yönetmen Darren Aronofsky ikna etti ve 'Güreşçi'nin başrolünü ona verdi. Rourke, filmde kariyerinin sonuna gelmiş bir güreşçi olan 1980'lerin güreş şampiyonu Randy Robinson'a hayat verdi. Senaryosunu filmin yönetmeni Aronofsky ve Robert Siegel'in yazdığı film, Venedik Film Festivali'nde aldığı ödülden sonra büyük ilgi görmeye başladı. Filmdeki bu rolün başta Nicolas Cage'e teklif edildiği ancak Cage'in projeyi kabul etmediği söyleniyor. Cage'ten sonra Rourke'a giden rol için 52 yaşındaki ünlü aktör uzun süre vücut çalıştı. Filmde sarı saçları ve iri vücuduyla dikkat çeken Rourke'un yaşlandığı da gözlerden kaçmıyor. Bir süre önce yüzünü gerdiren ünlü aktöre bu ameliyatların yetmediği görülüyor.
Haberin fotoğrafları