kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Polonya'da da tecavüzcü baba dehşeti

Giriş Saati : 11.09.2008 18:41
Güncelleme : 11.09.2008 23:26
Yeni Haber
Geçtiğimiz aylarda Avusturya'da görülen tecavüzcü baba dehşeti bu kez de Polonya'da ortaya çıktı. Şu anda 21 yaşında olan kızını 6 yıldır kapalı bir odada tutan ve tecavüz ettiği kızından 2 oğlu olan 45 yaşındaki baba, ülkenin doğusundaki Siedlce kentinde gözaltına alındı.

6 yıl boyunca kapatıldığı odadan nadiren ve sadece babası eşliğinde çıkan kız ile annesinin ihbarı sonucu ortaya çıkan olayın Avusturya'daki durumla benzerlikler arzettiğini belirten polis sözcüsü Mariusz Sokolowski, zanlının 3 ay boyunca sorgulanacağını ve gerekirse tutukluluk süresinin uzatılacağını kaydetti. Olayla ilgili ayrıntıları açıklamayan polis sözcüsü Sokolowski, 2005 ve 2007 yıllarında doğan çocukların babanın zoruyla evlatlık verildiğini, çocuklar bulunduğunda DNA testi yaptırılacağını bildirdi.

Anne-kızın durumu daha önce neden ihbar etmediğine ilişkin herhangi bir bilgi vermeyen polis sözcüsü, "Konuyla ilgili ortada çok soru işareti var. Takdir edersiniz ki başına gelenlerin ardından kadınla konuşmak çok zor" ifadelerini kullandı.

Avusturya'da Nisan ayında ortaya çıkan olayda ise 73 yaşındaki Josef Fritzl'in 42 yaşındaki kızını 24 yıl boyunca bir mahzene kapattığı ve kızından 7 çocuğunun olduğu tespit edilmişti.

CİHAN