kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kendimi dizideki karekterin yerine koymam zor!

Giriş Saati : 11.09.2008 10:20
Güncelleme : 11.09.2008 22:15
Yeni Haber
atv'nin sevilen dizisi 'Parmaklıklar Ardında'nın yeni sezonunda, kadınlar koğuşunun yeni ağası kanlı katil Ziynet Kara'yı canlandıran Zeynep Eronat: 26 yıllık kariyerimdeki en sivri rol bu! Hiç tanıdığım kanlı bir katil yok. Ben de sezgilerimle oynuyorum...

Oyunculukta 26 yılı geride bırakan Zeynep Eronat şimdiye kadar 'Mustafa Hakkında Her Şey', 'Neredesin Firuze', 'Asmalı Konak', 'Sıla' gibi birçok dizi ve sinema filminde izleyicinin karşısına çıktı.

Eronat, özellikle 'Sıla'da canlandırdığı 'Bedirhan Ana' karakteriyle herkesin gönlünü fethetti. Zeynep Eronat ile 'Sıla'nın finali ve yeni dizisi 'Parmaklıklar Ardında' üzerine konuştuk.

* 'SILA' BİTTİ Mİ?

'Sıla'nın dört bölümünü Mardin'de çektik. 18 Haziran'da bitirdik ve döndük. İzleyiciler son dört bölümü izleyecek. Dizinin çekimlerinin hemen arkasından tatile gittim. Tam, "Bir daha İstanbul dışı iş mi, Allah korusun" derken, tatilimin son günlerine doğru telefon çaldı.

'Parmaklıklar Ardında' dizisinde oynamamı teklif ettiler. Ciddiye almadım ama, "Bizi ve oynayacağınız rolü bir dinleyin" dediler. Çok merak ettim. Tatilden döndüm, Ayşe Durukan ve senaristimiz Feride Çiçekoğlu beni ortalarına aldı. Konuştuk, rolü anlattılar ve sonunda beni kandırdılar.

* HABERİN TAMAMI GÜNAYDIN'DA...