kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
11 Eylül 2008, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Türk dizileri Ürdün'de de rağbette

Giriş Saati : 11.09.2008 11:16
Güncelleme : 11.09.2008 22:15
Yeni Haber
Çeşitli ülkelerde ilgi ile izlenen bazı Türk dizilerine Ürdün'de de rağbet ediliyor.

Lübnan'dan çeşitli ülkelere uydudan yayın yapan bir televizyon kanalı tarafından gösterilen Türk dizileri Ürdünlülerden büyük ilgi görüyor.

Merkezi Lübnan'da bulunan ve uydudan çevre ülkelere de yayın yapan MBC televizyonunda Arapça dublajlı olarak ''Nur'' adıyla yayınlanan Türk dizisi Gümüş ve ''Sanavat Al-dayaa'' ismiyle yayınlanan Ihlamurlar Altında izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Dizilerin yayınlandığı gün Amman'daki büyük alışveriş merkezlerinde bulunan kafe ve restoranları dolduranların dev ekranda Türk dizilerini izledikleri kaydedildi.

BAŞROL OYUNCULARININ FOTOĞRAFLARI CAMLARDA

Öte yandan, Gümüş'ün başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Songül Öden ile Ihlamurlar Altında'nın başrol oyuncuları Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün'ün posterleri de bazı iş yerlerinin camlarını süslüyor. Bu arada, Türk oyuncuların fotoğraflarının bastırıldığı tişörtlerin de bazı iş yerlerinde satışa sunulduğu bildirildi.

*GÜMÜŞ DİZİSİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Amman'da ayrıca, şarkıcı İntizar'ın ''Ihlamurlar Altında'' adlı parçasının, kapağında yabancı bir kadının fotoğrafı bulunan kaset ve CD'lerle satılması dikkat çekti.

(AA)