kapat
E-gazete
|
Hava Durumu
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
English
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
10 Eylül 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Kampa katılan ünlüler anlatıyor

10.09.2008
İki ayın sonunda hastanelik oldum
Perihan Savaş: Kızımın doğumundan sonra Şişli'deki ofisine gittim. Ben kampa katılmadım. Bana verdiği diyet programıyla iki ayda 25 kilo verdim. Ama bunun içinde hiç meyve yoktu. Başında hiçbir tahlil yapılmadı. Aşırı kilo verdim ve iki ay sonunda hastanelik oldum. Yemek yiyemez hatta yemek görünce midem bulanır hale geldim. Panik atak oldum. Doktorlar aşırı kilo vermemden dolayı tüm bunların olduğunu söyledi. Bir buçuk yıl çok ıstırap çektim. Kilo almak için vitamin hapları aldım. Psikolojik tedavi gördüm. Ancak şimdi üstüne gidilen Kuşhan'ı medya bu kadar popüler yaptı. Herkesin metabolizması farklı diyet gerektirir. Bu zamana kadar polemik olmasın diye söylemiyordum ama artık ölümler oluyor diye anlattım. Bülent İPEK/MAGAZİN

Bebeğimin mamasını yedim
Oya Aydoğan: Muzaffer Kuşhan'ın zayıflama programına ilk kez 1989 yılında oğlunun doğumunun ardından gittim Büyükada'daki klinikte 15 günde 9 kilo verdim. Çok az yemek veriliyordu. İnsanlar doymayınca mutfağa girmeye çalıştı. Ancak normal kilidin üstüne bir de sallama kilit takılmıştı, mümkün olmadı. Bir buçuk yaşındaki oğlumu bakıcısı yanıma ziyarete getirmişti. Açlıktan onun mamasını yedim. İkinci kez de 10 yıl önce Polonezköy'deki kliniğine gittim. Tabii oraya kimse silah zoruyla sokulmuyor. 15 gün için girdim ama sadece dört kilo verebildim ve 12'nci günde oradan kaçtım.

Dizime iğne yapıp beni zorla yürüttü
Nur Yerlitaş: 1989'da Büyükada'daki kampa gittim. Bir gün kahvaltıda dizimde bir ses oldu. Çok canım yanıyordu ama hoca beni ısrarla yürüttü. Ertesi gün ağrı geçmeyince dizime bir iğne yaptı. Bugüne kadar dizimden üç ameliyat geçirdim.

Hiç tetkik yapmadan reçete yazıp yolluyor
Gamze Gözalan (TV'de yaptığı bir açıklama): Ben kampa katılmadım ama muayene mağduruyum. Şişman insanlara iğrenç gözüyle baktığını gördüm. Basit bir reçete yazıp gönderiyor. Hiçbir tıbbi tetik yapmıyor. O bir diyetisyen değil. Bu işin psikolojisini bilmiyor.
Haberin fotoğrafları