kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günaydın'ın sağlık durumu daha iyi

Yeni Haber
Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'nde geçirdiği ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan 75 yaşındaki tiyatro ve sinema sanatçısı Erol Günaydın'ın şuurunun açık, sağlık durumunun da stabil olduğu bildirildi.

Günaydın'ın sağlık durumuna ilişkin Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Oya Özgan tarafından yapılan yazılı açıklamada, sanatçının dün ''akut solunum sıkıntısı ve intraabdominal (karın içi) enfeksiyon'' ön tanılarıyla yoğun bakım ünitesinde tetkik ve tedavi edilmeye başlandığı kaydedildi.

Açıklamada, ''4 Ağustos 2008 tarihi itibariyle durumu stabil, aralıklı solunum cihazı desteğine ihtiyaç duyulmakta, şuuru açıktır. Yoğun bakım ünitemizde destek tedavisi sürmektedir'' denildi.

Günaydın'ın kızları Gunfer ve Ayşe Günaydın da, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Hastane önünde bir açıklama yapan Gunfer ve Ayşe Günaydın, "Babamız ilk geldiğinde durumu çok ağırdı. Bizi bile tanımıyordu. Şimdi durumu çok iyi. Hatta Çağla Şikel'in düğününe gitmeyi bile düşünüyor. Hemşirelerle şakalaşıyor. Basın mensuplarını içeriye alın diye ricada bulundu. Ama içeride çok fazla ağır hasta olduğu için doktorlar bu teklifini kabul etmedi" diye konuştular.

Gunfer ve Ayşe Günaydın, sanatçının yakın dostlarının telefonla aradıklarını, hastaneye gelenlerin ise şimdilik ünlü sanatçının bulunduğu odaya sokulmadığını söyledi.

(AJANSLAR)