kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Erol'un hayat öpücüğü!

Yeni Haber
Müzik dünyasının haşarı yapımcısı Erol Köse, şarkıcısı Elif Turan'la yakalandı...

Bodrum'da Turan'la dudak dudağa ve sarmaş dolaş halde görüntülenen aşıklar, kısa bir süre önce TAKVİM'de yayınlanan "Aşk yaşıyorlar" haberini yalanlamıştı.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

DOKTOR EROL YİNE İŞ BAŞINDA

Ünlü prodüktör Erol Köse, geleneğini bozmadı! Daha önce Gülşen'le aşk yaşayan evli yapımcı, yine sanatçısı Elif Turan'la öpüşürken yakalandı.

Müzik piyasasının en ünlü yapımcılarından Dr. Erol Köse, uslanmak bilmiyor. Ünlü prodüktör, Ajlan Köse'yle evli olduğu halde geçtiğimiz yıllarda sanatçısı Gülşen'le aşk yaşadığını canlı yayında ilan ederek skandal yaratmıştı. Ardından yine sanatçısı Burçin Coşkun'u taciz ettiği gerekçesiyle para cezasına çarptırıldı. Bütün bu olanlar, Erol Köse'nin çapkınlıklarına son vermesine yeterli olmadı! Bunun en iyi kanıtı Bodrum'da çekilen bu karelerdi...

SARMAŞ DOLAŞ AŞK EROL

Köse, sanatçısı Elif Turan'la Bianca Beach'in havuz başında yakalandı. Dudak dudağa ve sarmaş dolaş olan yasak aşıklar, görüntülendiklerinden habersizdi. Bu arada; Elif ile Köse, geçtiğimiz aylarda Saklambaç'ta yer alan "Aşk yaşıyorlar" haberlerini kesin bir dille yalanlamıştı.

TAKVİM