kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Gülben Ergen'den birlik çağrısı

Yeni Haber
Büyük Ankara Festivali'nin 3. gününde sahne alan Gülben Ergen, Başkentlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Performansıyla konsere katılanlardan büyük alkış alan ünlü sanatçı Ergen, Türkiye'de son zamanda meydana gelen olaylar ile ilgili birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'ye destek vermek amacıyla söylediği 'Avrupa' şarkısını Başkentliler ile birlikte söyleyen Ergen, konser alanını dolduran binlerce seveninden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Osman Yağmurdereli için dua istedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 'Büyük Ankara Festivali'nin 3. gününde sahne alan Gülben Ergen, konser alanını dolduran binlerce sevinene unutulmaz bir gece yaşattı.

Sevilen şarkılarını konsere katılan sevenleri ile birlikte söyleyen ünlü sanatçı Ergen'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek günün anısına plaket verdi. Havai fişek gösterileri arasında konserine devam eden Gülben Ergen, Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen olaylar ile ilgili birlik ve beraberlik çağırısı yaptı.

'Benim çok kıymetli dostum ve yegane kalmış tek dostum' diye bahsettiği Osman Yağmurderili'yi kaybetmekten dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Gülben Ergen, "Bugün hepinizin çok sevdiği, benim çok kıymetli dostum ve yegane kalmış tek dostumu bugün toprağa verip buraya geldim. İlk defa böyle bir şekilde huzurlarınıza çıktım. Bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim sizlere. Dualarınızı Osman Yağmurdereli'den eksik etmeyin.

Ülkemizin yaşadığı bütün bu zorluklar için sanki elele olmamız gerekiyor gibi bir duygu var içimde. İstanbul'da olan patlama, Antalya'daki bitmeyen yangın, Konyada'ki bina çökmesi gibi. İnsanlarımız, küçük kızlarımız vatandaşlarımız ölüyorlar. Ama profesyonel olmak sizlerle böyle neşeli olmak bu konseri böyle bitirmek sayenizde oldu. Teşekkür ediyorum hepinize" dedi.

Duygularını gizlemekte zorlanan ünlü sanatçı Gülben Ergen, konserine 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Türkiye'ye destek olmak amacıyla söylediği 'Avrupa' adlı şarkısını söyleyerek tamamladı.

(İHA)