kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Birecik'te feci kaza: 6 ölü

Yeni Haber
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, 2 otomobilin çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

Sürücülerinin adı henüz öğrenilemeyen 46 P 1963 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 44 EC 442 plakalı otomobil, Şanlıurfa - Gaziantep kara yolunun Arat dağı mevkisinde çarpıştı.Bu arada, kazaya karışan söz konusu otomobillere Gaziantep yönünden gelen yabancı plakalı bir minibüs de çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre, otomobillerde bulunanlardan 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Minibüste ise maddi hasar oluştu.Yaralılar ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KAZADA YARALANANLAR İLE ÖLENLERİN BİR KISMININ KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi yakınlarındaki trafik kazasında yaralananlar ile ölenlerin bir kısmının kimlikleri tespit edildi.

Birecik ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde Arat Dağı mevkisinde iki otomobilin çarpışması sonucu araçlarda bulunan İsmail Erhalaç (52), Mustafa Yaka, İsa Yaka (32) ve Kadir Peltek ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 kişi öldü. İbrahim ve Besey Erhalaç ile Fatma ve İbrahim Pusat yaralandı.

Ambulanslarla Birecik ve Şanlıurfa ile Gaziantep'teki hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu arada, kazada yaralanan 46 P 1963 plakalı otomobilin sürücüsü İbrahim Erhalaç'ın İsviçre'de yaşadığı ve tatil için bir süre önce Türkiye'ye geldiği belirtildi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi yakınlarındaki Arat Dağı mevkisinde Gaziantep'ten Şanlıurfa'ya giden İbrahim Erhalaç idaresindeki 46 P 1963 plakalı otomobil ile karşıdan gelen ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 44 EC 442 plakalı otomobil çarpışmış, kazada 6 kişi ölmüş, 4 kişi yaralanmıştı. Kazaya karışan otomobillere daha sonra çarpan yabancı plakalı minibüste ise maddi hasar oluşmuştu.

(AA)