kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
UYARIYA ALDIRMAYIP BULUŞMAYA GİTTİ Ercan Giray (solda) ile sahibi olduğu Wonderland eğlence merkezini sattığı Y.K.. arasında ödemede anlaşmazlık çıkmıştı. Önceki gece Y.K.’nın buluşma teklifini kabul eden Giray, yakınlarının uyarılarına rağmen yanına Mesut İzgi’yi de (sağda) alarak gittiği buluşmada öldürüldü.

Eğlence merkezinin satışında hesaplaşma

Erdoğan YAPIK / SABAH
Maltepe'de bir eğlence merkezinin eski ve yeni sahibi arasındaki para sorunu kanlı bitti. Olayda 2 kişi yaşamını yitirdi..
Maltepe sahilyolu İdealtepe'de bulunan Wonderland adlı eğlence merkezini Ercan Giray (45), Y.K. adlı bir kişiye sattı. Ancak taraflar arasında ödemede anlaşmazlık çıktı. Y.K. iddiaya göre önceki gece Ercan Giray'ı görüşmek için Wonderland'e davet etti. Giray da yakınlarının uyarılarına rağmen, yanına 25 yaşındaki Mesut İzgi'yi alarak buluşma yerine gitti. İkili arasında ödeme konusunda yeniden tartışma çıktı. Bu sırada Y.K. silahını çekti. Giray, otomobiline binerek kaçmak istedi. Y.K. da yanına arkadaşlarını alarak Giray'ı takip etti ve kurşun yağmuruna tuttu.

4 TANIK GÖZALTINDA
Ercan Giray olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Mesut İzgi de sağlık görevlileri tarafından yapılan kalp masajına rağmen kurtarılamadı. Polis olay yerinde 30 boş kovan buldu. Şüpheli görülen ve olaya tanıklık eden 4 kişi ise Emniyet'e götürüldü. Polis, kaçan Y.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı.