kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevgilisinin cinsel organını kesip attı

Enis YILDIRIM ANKARA
Terk edileceğini öğrenince çılgına dönen kadın, uykuda olan sevgilisinin cinsel organını kesip, kaldıkları otelin karşısındaki binanın çatısına attı..
Trabzon'da bir kadın kendisini terk ederek başkasıyla evlenmek isteyen sevgilisinin cinsel organını uyurken kesti. Trabzon'un Değirmendere Mahallesi'nde sevgilisi ile birlikte yaşayan 39 yaşındaki İ.T. adlı kadın, kendisini terk etmek isteyen sevgilisi Sinan G. (28) ile tartıştı. Sinan G. ile bir otelde buluşan İ.T., sevgilisinin bir başkasıyla evlenmeyi düşündüğünü öğrenince çok sinirlendi ve ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Sinan G. ile yatağa giren İ.T. sabah saat 04.00 sularında uyandı ve çantasından çıkardığı bıçakla uyuyan Sinan G.'nin cinsel organını keserek kayıplara karıştı. Kanlar içerisinde kalan ve otel çalışanlarından yardım isteyen Sinan G., Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇATIDA BULUNDU
Bu arada polis, otelde ve çevresinde yaptığı aramada genç adamın cinsel organı ile olayda kullanılan bıçağı bitişikteki başka bir otelin çatısında bulundu. Polis ekipleri, buldukları cinsel organı hastaneye yetiştirdi ve Sinan G. ameliyata alınmak üzere İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

RİZE'YE KAÇTI
Sevgilisinin cinsel organını kestikten sonra olay yerinden kaçan İ.T. adlı kadın Rize'nin İyidere ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu. Pişman olduğunu dile getiren İ.T.'nin "Benden ayrılmak istediğini söyleyince, deliye döndüm. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Onu sevdiğim için yaptım" dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Trabzon'a getirilen İ.T.'nin bugün adliyeye çıkarılması bekleniyor.