kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
(Soldan sağa) Turkcell genel müdür yardımcıları Ekrem Yener, Saral Develioğlu, Cenk Serdar tarifeleri açıkladı.

Turkcell tarifelerini yeniledi 'en ucuz fiyat bende' dedi

Turkcell pahalı operatör algısından rahatsızlık duyduğunu ifade ederek ilk kez rakipleriyle kendi tarifelerini karşılaştırdı ve "en ucuzu bende" iddiasında bulundu..
Turkcell ilk defa rakiplerin öne çıkardığı tarifelerle kendi tarifelerini yan yana kodu ve En ucuz tarifelerin kendisinde olduğunu iddia etti. Turkcell Tarife Yumurtlayan Tavuğunu, Recep İvedik kareketeriyle reklamlarında buluşturan şirket pahalı tarife algısını kırmaya çalışıyor. Tarifeleri tek tek masaya yatıran Turkcell yetkilileri en çok kullanılan konuşma paketkerinde Avea ve Vodafone tarifelerindeki tekliflerle kendilerininkini ilk kez karşılaştırdı. Gençlere yönelik tarifeler, kurumsal kullanıcılar, faturalı aboneler ve bütün operatörlere yapılan aramaların karşılaştırıldığı toplantıda Turkcell teklifinin daha iyi olduğu iddia edildi.

50 MİLYON $ FAYDA SAĞLADIK
Turkcell'in Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu tarifelere ilişkin açıklamasında "Her alanda müşterilerimize en iyi fiyatı biz sunuyoruz. İletişim ihtiyaçları dışında hayatın pek çok alanında müşterilerimize yarattığımız faydayla sadece geçen yılın Kasım ayından bu yana gnçtrkcll marka işbirlikleriyle 2 milyon kişiye 50 milyon dolar fayda sağladık" dedi. Develioğlu, "Aylık Dakika Paketleri", "Süper Tarife", "Bizbize Kampus" tarifeleri ve "EvTurkcell" servisiyle yeni bir dönem başlattıklarını, en ucuz fiyatı sağlayan mobil operatör haline geldiklerini iddia etti. Öte yandan Turkcell'in açıkladığı tarifelere göre Turkcell, BirFiyat tarifesinde 250 kontör yüklendiğinde 1 kontör, Avea'da ise 2 kontör olduğu belirtilirken Faturalı hatlarda her yöne yapılan aramaların Turkcell'de 10 kuruş, Vodafone da 12 kuruş olduğuna dikkat çekildi. Diğer operatörler, Turkcell'in tarifelerle ilgili açıklamasının numara taşıma öncesi pahalı algısını ortadan kaldırmayı hedeflediğini iddi ediyor. Vodafone vi Avea da şebeke dışı konuşma ücretlerinde Turkcell'in yüksek fiyat uyguladığına dikkat çekiyor. Tarifeleri incelerken elma ile armutların karşılaştırılmaması gerektiğini belirtiyor.