kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Rota Derdiyok'a döndü

Halil'i hâlâ bitiremeyen, Nihat Kahveci'den olumsuz yanıt alan F.Bahçe'nin, Beşiktaş'ın da transfer listesinde olan İsviçre Milli Takımı'nın forveti Eren Derdiyok'u istediği iddia edildi..
Başkan Aziz Yıldırım'ın deyişiyle forvete, 'Yurt dışında oynayan bir Türk çocuğu' alacak olan Fenerbahçe'de, Eren Derdiyok ismi gündeme geldi. Daha önce Nihat için Villarreal'in kapısını çalan; ancak hem İspanyol kulübünden hem de Nihat'tan olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yönetimi, Halil konusunda da Schalke kulübüyle yaptığı görüşmelerden henüz sonuç alamadı. Bunun ardından yönetimin, İsviçre Milli Takımı'nın ve Basel'in forveti Eren Derdiyok'un peşine düştüğü öne sürüldü. Hatta iddialara göre F.Bahçe, hem genç yıldızla hem de kulübü Basel'le anlaştı bile... Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Eren Derdiyok'un sarı-lacivertli kulübe imza atmasının en meselesi olduğu öne sürülüyor.

KEZMAN ÇOK RAHAT
Diğer taraftan, sezon biter bitmez kendisine kulüp aramaya başlayan Kezman'ın, başkan Aziz Yıldırım'ın, "Kalmasını istiyorum" açıklamasının ardından çok rahatladığı ve her fırsatta, "F.Bahçe'de kalacağım" dediği öğrenildi.