kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ada takımları Servet'i buldu

YAŞAR YALÇIN
Yaşadığı sakatlıklara rağmen EURO 2008'de müthiş oynayan Galatasaraylı Servet'e; Newcastle ile Portsmouth talip oldu..
Turkcell Süper Lig'de kuşkusuz sezonun en başarılı isimlerinden olan Galatasaraylı Servet Çetin, yaşadığı sakatlıklara rağmen 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performansla özellikle İngiliz takımlarının gözdesi haline geldi. Ağır geçen sezonun ardından vücudunda neredeyse sağlam yer kalmayan ancak "Oynayabilir mi oynayamaz mı?" sorularının yanıtını, sahadaki mücadelesiyle veren Milli Takımımız'ın başarılı savunma oyuncusuna, İngiltere'nin Newcastle United ekibi talip oldu.

TEKLİF 6 MİLYON EURO

Turnuvada yıldızlaşan Galatasaray'ın bir diğer yıldızı Arda Turan'ı takip eden ve 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için yaklaşık 20 milyon euroyu gözden çıkaran Newcastle United takımının yetkilileri, Servet Çetin için de 6 milyon euroluk bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Newcastle United'ın, yine İngiltere'den Portsmouth'un da listesine giren Servet'e olan ilgisini öğrenen Galatasaray yönetimi, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından milli futbolcuyla bu konuyu masaya yatıracak.

SERVET NİYETLİ AMA

Her ne kadar savunmanın belkemiği durumundaki Servet Çetin'i hiçbir yere bırakmak istemese ve taraftarların tepkisinden çekinse de, sarı-kırmızılı yöneticiler, "Her futbolcu gibi kariyerimi İngiltere'de sürdürmek isterim. Orası bambaşka bir yer" açıklamasını yapan Servet'in fikrini alacak.