kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Modric - Arda

Yıldızların gösterisi

Hırvatistan ile oynayacağımız zorlu çeyrek final maçı öncesi, gözler; şampiyonada gösterdikleri performansla isimlerinden söz ettiren iki genç yıldıza çevrildi..
2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde önümüzdeki Cuma günü Hırvatistan ile oynayacağımız zorlu maç öncesi gözler iki takımın da genç yıldızlarına çevrildi: Arda Turan ve Luka Modric... İki güçlü ekibin de yarı finale kalabilmek için mücadele vereceği karşılaşma öncesi yapılan yorumlarda bütün otoriteler, EURO 2008 grup maçlarında gösterdikleri performansla isimlerinden oldukça söz ettiren bu iki genç oyuncu üzerinde yoğunlaştı. Otoriteler, oynadığı iki maçta rakip filelere iki gol gönderen, ay-yıldızlı ekibimize çeyrek finalin yolunu açan oyunculardan bir tanesi olan ve performansı ile fiyatını 20 milyon euroya çıkartan Arda Turan ile Hırvatistan Milli Takımı'nın turnuvadaki en etkili ismi olan genç yıldızı Modric'in, karşılaşmaya damga vuracakları görüşünde birleşti. Geçtiğimiz sezon Hırvatistan'da Dinamo Zagreb forması altında mücadele eden, ardından 21 milyon euro gibi yüksek bir ücrete İngiltere Premier Lig'in güçlü ekibi Tottenham Hotspur ile 5 yıllığına anlaşma sağlayan genç yıldız, Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğu başarılı performansı ile önümüzdeki sezon İngiltere'de kalıcı olacağının sinyallerini de vermiş oldu.

ARDA'YA ARSENAL KANCASI
Öte yandan Premier Lig'in güçlü ekibi Arsenal'in, Avrupa Şampiyonası'nda başarılı bir grafik çizen Milli oyuncumuz Arda ile ilgilendiği de ileri sürüldü. İngiliz internet sitelerindeki haberlerde (www.premiershiplatest. com), Arsene Wenger'in, Avrupa Şampiyonası'nda boy gösteren oyuncuları tek tek incelediği, Milli Takımımız'ın yıldızı Arda ile İspanyol David Silva'nın muhtemel transferler arasında bulundukları belirtildi.