kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
JAN KOLLER

Kartal'da Jan Koller sesleri

VAHAP HACIOĞLU
Bobo'yu satarsa forvet hattına bir takviye yapacak olan Beşiktaş'ta Edu'nun yanı sıra Çek golcünün ismi de gündeme geldi..
Yabancı transferini Bobo'nun satılıp satılmamasını bağlayan Beşiktaş, Brezilyalı oyuncunun gönderilmesi halinde onun yerine alınacak yeni bir isim için çalışmalarını sürdürüyor. Real Betis'te oynayan Edu ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş'ta, Çek Milli Takımı'nda forma giyen Jan Koller ismi de gündeme geldi. Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında ay-yıldızlılara gol atan ve uzun boyunun avantajıyla kafa toplarında rakibe büyük üstünlük kuran 35 yaşındaki golcü futbolcunun menajerler aracılığıyla siyah-beyazlı ekibe önerildiği öğrenildi.

MALİYETİ DÜŞÜK

Geçtiğimiz sezon Almanya'da Nürnberg forması giyen ancak takımının küme düşmesiyle kendine yeni bir kulüp aramaya başlayan Koller için Beşiktaş yönetimi ise net bir karşılık vermedi. Yaşı ilerlemiş olduğu için maliyetinin de düşük olması bir avantaj olarak değerlendirilirken, gerek başkan Yıldırım Demirören'in gerek de teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu transfere sıcak bakmadıkları gelen haberler arasında. 2.02 cm boyunda olan Koller, geçen sezon Bundesliga'da Nürnberg formasıyla 15 maçta 2 gol kaydetti.