kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Haziran 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

EURO 2008 günlüğü

Almanya'nın Podolski kabusu
YARIN Portekiz'le karşılaşacak Almanya'da sorunlar bitmiyor. Son maç gününde as oyuncularını dinlendiren rakibinin aksine Avusturya ile zorlu bir 90 dakika oynayan Alman takımında Lukas Podolski'nin sakatlığı nüksetti. Takımının grup maçlarındaki 4 golün 3'ünün atan Podolski, dünkü idmana katılmadı. Ünlü futbolcu için seferberlik ilan edilirken Podolski'nin Portekiz'e karşı oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak.

Hocaların cezası belli oluyor
AVUSTURYA ile Almanya arasında oynanan maçta hakem tarafından sahadan atılan Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw ile Avusturya Teknik Direktörü Josef Hickersberger'in durumları bugün netlik kazanacak. Geçtiğimiz gün oynanan mücadelenin 40. dakikasında aralarında tartıştıkları için tribüne gönderilen çalıştırıcılardan Löw'ün durumu daha kritik... Çünkü Löw ceza alırsa yarınki yarı finalde takımının başında olamayacak.

Çeyrek finale son bilet bugün
EURO 2008'de çeyrek finale çıkacak son takım, bugünkü Rusya-İsveç maçının ardından belli olacak. Rusya kazanmak zorunda; İsveç'e beraberlik yetiyor. Rusya'da Bilyaletdinov, Zhirkov ve Semak'ın durumları maç saatinde netleşecek. İsveç'te Ibrahimovic yok; Wilhelmsson'un oynaması şüpheli. D Grubu'nun diğer maçında birinciliği garantileyen İspanya ile iddiasız Yunanistan oynayacak.

Yunanistan Rehhagel'le devam
EURO 2008'de hayal kırıklığı yaşayan son şampiyon Yunanistan'ın teknik direktörü Otto Rehhagel'in görevine devam edeceği açıklandı. Yunanistan Futbol Federasyonu'ndan Vassilis Gagatsis, eleştiri oklarının hedefi haline gelen tecrübeli teknik adamı savunarak, "Sözleşmemiz 2010'a kadar sürüyor. Rehhagel, futbol tarihimizin en büyük başarısına imza atmıştır" diye konuştu.

Final maçı öncesi İsveç alışverişte
BUGÜN D Grubu'nda Rusya ile çeyrek finale yükselmek için mücadele edecek olan İsveç'te futbolcuların İtalya'ya alışverişe gitmesi tartışma yarattı. Menajer Lars Richt ise, Lagerback'ın verdiği bir günlük izni Milano'ya giderek değerlendiren oyuncuları savunarak "Zaten İtalya sınırındayız. Yani oyuncular dünyanın öbür ucuna gitmedi. Yaptıklarında anormal bir şey yok" dedi.